Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, atacat de unde nu se aştepta! A plecat de la FCSB şi nu l-a iertat pe finanţator: "Tu nu mai poţi să fii şeful"

Gigi Becali, atacat de unde nu se aştepta! A plecat de la FCSB şi nu l-a iertat pe finanţator: "Tu nu mai poţi să fii şeful"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a vorbit despre una dintre problemele cauzate de Gigi Becali la echipă. Fostul portar susţine că postul de antrenor e cel mai vulnerabil.

"Gigi Becali ia din autoritatea antrenorului"

Plecat pe uşa din dos de la FCSB, după ce nu s-a mai simţit apreciat, Helmuth Duckadam a explicat greşelile care se fac la echipa pe care a reprezentat-o aproape un deceniu. Helmuth Duckadam a dat vina pe Gigi Becali şi pe jucătorii care au linie directă cu finanţatorul FCSB:

”Becali ia din autoritatea antrenorului! E o greşeală, iar jucătorii nu mai iau în serios tehnicianul. Sunt fotbalişti care au linie roşie cu patronul, iar tu nu mai poţi să fii şeful vestiarului. 

Când eşti scos la pauză, te afectează! Mă aşteptam la mai mult de la Adi Petre. Cred că trebuia forţat puţin, mai ales că a fost coleg cu Man la UTA. Trebuia lăsat să joace puţin mai mult. Nu e un jucător care să rupă gura târgului. Câţi fotbalişti nu erau vedete la echipele lor şi când au venit la FCSB nu au mai făcut faţă? A fost şi cazul lui Vînă, la un moment dat. Cum juca la Viitorul? Ori îi dai încredere de la început, ori nu are rost să-l mai transferi”, a declarat Helmuth Duckadam la Realitatea Plus.

Gigi Becali nu s-a mai ferit în ultima perioadă să recunoască implicarea sa totală la echipă peste capul antrenorului, motivând că nu doreşte să ajungă în situaţia cluburilor de tradiţie din România, care au cunoscut un regres în ultimii ani. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbhelmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare