Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, atacat după declaraţiile controversate din presă: ​”În orice ţară civilizată din lume ar fi fost arestat de mult”

Gigi Becali, atacat după declaraţiile controversate din presă: ​”În orice ţară civilizată din lume ar fi fost arestat de mult”

FCSB

Comentarii

Nati Meir, o mai veche cunoştinţă a fotbalului românesc, a răbufnit la adresa lui Gigi Becali.

Gigi Becali, atacat după declaraţiile controversate din presă: ​”În orice ţară civilizată din lume ar fi fost arestat de mult”

Apariţia lui Gigi Becali la televizor şi afirmaţiile că vaccinul te face steril şi că îţi modifică ADN-ul i-a deranjat pe mulţi oameni din fotbal.

Omul de afaceri în vârstă de 66 de ani l-a atacat dur pe Becali după cele susţinute în presa împotriva vaccinului.

”În fiecare zi aud că mor în România cam 350 de oameni din cauza COVID-ului şi Gigi Becali e contra vaccinului. El o duce bine şi se joacă cu FCSB. Omul ăsta, Gigi Becali, trebuie să răspundă pentru că în România mor oamenii de COVID-19 şi trebuie arestat.

În orice ţară civilizată din lume, Becali ar fi fost arestat de mult, numai în România putea să se întâmple ca un om ca Becali să fie de acord contra vaccinului în condiţiile în care mor cam 350 de oameni pe zi?!”, a scris pe reţelele de socializare Nati Meir. 

"Câţi jucători sunt vaccinaţi?". Răspunsul dat de Mihai Stoica după FCSB a avut focar de COVID-19 la echipă

FCSB a fost un adevărat focar de COVID-19 în urmă cu o lună, cu o mulţime de cazuri printre jucătorii de la prima echipă, antrenori şi juniori.

În urmă cu aproximativ o lună, FCSB a avut multe cazuri de COVID-19 şi a devenit un adevărat focar, fiind nevoie să-şi amâne meciul cu Farul din Liga 1. În ciuda îmbolnăvirilor, la FCSB doar 4 jucători s-au vaccinat împotriva Coronavirusului.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB şi expert al Telekom Sport, a dezvăluit că Gigi Becali nu-şi opreşte jucătorii să se imunizeze, chiar dacă a anunţat la TV, şi chiar după anunţul patronului unul dintre fotbalişti a mers să-şi administreze serul împotriva COVID-19.

"(n.r. Câţi jucători de la FCSB sunt vaccinaţi?) Patru. Nimeni nu-i opreşte să se vaccineze. După ce patronul a transmis, un jucător s-a vaccinat. Noi avem în club oameni vaccinaţi. Sunt unii care vor, alţii care nu vor să se vaccineze. Eu nu sunt pentru sau contra, eu am spus că nu mă vaccinez pentru că am un stil de viaţă care-mi oferă imunitate sporită", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: gigi becalinati meirvaccin becali 

viewscnt
Articole similare