Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, BOMBĂ pe piaţa transferurilor! FCSB în discuţii avansate cu un fost atacant de la Sheffield Wednesday

Gigi Becali, BOMBĂ pe piaţa transferurilor! FCSB în discuţii avansate cu un fost atacant de la Sheffield Wednesdaygalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea să-l transfere în iarnă pe Sergiu Buş de la Gaz Metan Mediaş. Fostul vârf de la Sheffield Wednesday ar putea ajunge la FCSB.

Gigi Becali mai vrea un atacant la FCSB. După ce a pus ochii pe Dumitru Cardoso de la Gaz Metan Mediaş, patronul echipei vicecampioane simte că echipa sa are nevoie şi de un număr 9 clasic.

"Eu spun cum s-a jucat, spun ce am văzut eu. Pe Gnohere l-a bagat Vintilă şi ce-a facut?!?! Nu avem atacant!!!" a tunat patronul FCSB, după derby-ul cu Dinamo (1-1) la începutul lunii octombrie. Gigi Becali nu e mulţumit nici de Ioan Hora. De altfel, latifundiarul din Pipera l-a criticat pe fostul atacant de la Pandurii la finalul victorie de la Craiova, meci decis de un alt atacant al roş-albaştrilor, Tsoumou.

Gigi Becali a pus ochii pe Sergiu Buş. FCSB l-ar putea transfera în iarnă

Liga 1 îi oferă puţine alternative patronului roş-albaştrilor. Este cunoscut faptul că Becali vrea să aducă la FCSB jucători pe care îi cunoaşte, după ce i-a urmărit în campionatul intern. A fost de altfel unul dintre detaliile care au afectat parţial relaţia dintre finanţator şi Mihai Stoica, un om de fotbal cu multe cunoştinţe în lumea fotbalului mare, de unde ar fi putut pescui jucători importanţi pentru FCSB: "Eu nu vreau decât jucători pe care îi văd eu" a fost reacţia lui Becali, de foarte multe ori când i s-au propus jucători din străinătate. Sursele Telekom Sport susţin că inclusiv pe Nicolao Cardoso, MM Stoica i l-ar fi propus în trecut lui Gigi Becali, dar finanţatorul roş-albaştrilor nici nu a vrut să audă de această variantă. Acum este interesat să-l transfere pe jucătorul Gazului, după ce l-a văzut în Liga 1. Doar că tot acum, Gigi Becali trebuie să scoată din vistieria clubului minim 500 de mii de euro pentru el.  Tot de la Mediaş, Gigi Becali a pus ochii pe Sergiu Buş, fostul jucător al campioanei CFR Cluj şi ex jucător la Sheffield Wednesday în liga a doua engleză.

Buş s-a transferat gratis la Gaz Metan Mediaş şi are în prezent o cotă de piaţă de 600 de mii de euro. Gigi Becali a recunoscut că l-a dorit pe Buş şi după primele sale meciuri la Mediaş, dar s-a lovit de refuzul grupării antrenate de Edward Iordănescu. În iarnă, Gigi Becali este gata să facă o ofertă de 500 de mii de euro pentru Buş, una pe care Gaz Metan pare mult mai tentată să o accepte de această dată, mai ales ţinând cont de problemele financiare ale clubului.

Transfer la FCSB. Cine este Sergiu Buş, atacantul dorit de Gigi Becali

În vârstă de 26 de ani, Buş are parte de un sezon foarte bun la Gaz Metan Mediaş. Atacantul care măsoară 1.85 m a marcat 6 goluri în 10 meciuri pentru medieşeni, la care a adăugat şi două pase decisive.

Buş s-a născut la Cluj Napoca şi a debutat în fotbalul mare la CFR Cluj, când era considerat deja un mare talent. După perioade de împrumut la Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureş sau Gaz Metan, Buş a semnat cu CSKA Sofia în 2014. A lăsat o impresie excelentă marcând de 10 ori în 19 apariţii şî a prins un transfer la Sheffield Wednesday în Championship. În două sezoane a marcat însă un singur gol. La gruparea de pe Hillsborough a avut parte de o concurenţă acerbă pentru titularizare cu jucători precum Stevie May, Atdhe Nuhiu, Caloan Lavery sau puştiul crescut şi împrumutat de Manchester United, Will Keane. În al doilea sezon, Sheffield a plusat şi a mai adus doi atacanţi importanţi: Gary Hooper şi Lucas Joao.

Buş a plecat de la Sheffield sub formă de împrumut în Italia, la Salernitana, apoi a semnat cu Astra Giurgiu şi mai apoi cu Levski Sofia. I-a mers din nou excelent în Bulgaria unde a marcat 10 goluri pentru "albaştrii". A ţinut să revină în România, convins de Edward Iordănescu, iar 2019 a fost darnic cu el. 10 goluri pentru Gaz Metan, iar FCSB este gata acum să-l transfere în iarnă.

Afla mai multe despre: gigi becalisergiu buş 

viewscnt
Articole similare