Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Prima mare lovitură dată pe bani mulţi de FCSB după mulţi ani. Starul din naţionala României adus de urgenţă

Gigi Becali, BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Prima mare lovitură dată pe bani mulţi de FCSB după mulţi ani. Starul din naţionala României adus de urgenţăgalerie foto

FCSB

Comentarii

În acest sezon, FCSB se află cu şanse reale în lupta pentru titlul din Liga 1, iar Gigi Becali pare dispus să nu mai facă experimente pe piaţa transferurilor, cu jucători liberi de contract, refuzaţi de alte formaţii. De data aceasta, Becali a pus ochii pe un internaţional de tineret, care s-ar plia excelent pe scheletul formaţiei sale: distrugătorul celor de la Pisa, Marius Marin (22 de ani).

Gigi Becali şi-a construit la FCSB o formaţie pe placul său - din jucători autohtoni, tineri şi de perspectivă, de unde poate obţine sume frumoase de bani în eventualitatea în care vor face pasul către Vest. Mulţi dintre ei sunt internaţionali de tineret, iar unii au făcut deja pasul către naţionala lui Mirel Rădoi.

Gigi Becali caută un nou "Mihai Pintilii"

Cu toate acestea, există un post pe care Gigi Becali îl consideră vulnerabil - acela de mijlocaş la închidere. Un recuperator, asta i-ar trebuie lui FCSB, genul lui Mihai Pintilii. S-a încercat varianta cu Dragoş Nedelcu, însă acesta a fost o investiţie extrem de scumpă şi ineficientă, fiind mai mult accidentat decât valid. De asemenea, s-a vorbit de puştiul Ovidiu Perianu (18 ani), dar este prea tânăr pentru luptele crâncene din campionat cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova. De asemenea, acolo ar mai fi putut să joace Ovidiu Popescu, însă acesta a pierdut de mult timp încrederea patronului.

Aşa că Gigi Becali trebuie să găsească un alt "distrugător". Cel mai bine s-ar potrivi profilului dorit, Marius Marin de la Pisa. Patronul de la FCSB este "fan" al internaţionalului de tineret. În plus, a primit referinţe foarte bune despre jucător şi din partea apropiaţilor, fapt ce l-a propulsat pe jucător în capul listei de achiziţii din această iarnă. Ar fi al cincilea jucător repatriat de Gigi Becali din Italia, după transferurile lui Mihai Bălaţa, Bogdan Mitrea, Paul Papp şi Adrian Stoian.

Vara trecută, Marius Marin a fost în vizorul mai multor formaţii din Serie A, însă nicio ofertă nu a fost pe măsura pretenţiilor celor de la Pisa. În acest sezon, formaţia italiană se află în subsolul clasamentului din Serie A şi ar fi tentată să-şi regleze bugetul cu o eventuală vânzare a românului.

Cota de piaţă a mijlocaşului român este de 500.000 de euro, conform Transfermarkt, însă suma de transfer pe care Gigi Becali ar putea să o plătească ar putea fi chiar dublă. Fotbalistul este om de bază al naţionalei de tineret şi se anunţă o variantă viabilă şi pentru naţionala de seniori.

Cine este Marius Marin, fotbalistul dorit de FCSB

Marius Marin este din Timişoara, a crescut la ASU Poli, iar în 2016 a fost transferat în Italia, la Sassuolo. După două împrumuturi la Catanzaro şi Pisa, cei din urmă au deci să-l achiziţioneze definitiv şi au plătit 400.000 de euro celor de la Sassuolo. Pentru Pisa, a strâns 75 de meciuri, un gol şi şase pase decisive.

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Fiul lui Ilie Dumitrescu vindea si apartamente rezidentiale, pe langa cocaina. Cine este Sica...