Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ca Florentino Perez? ”Credeţi că el nu ştie schimbările de la Real Madrid!”

Gigi Becali, ca Florentino Perez? ”Credeţi că el nu ştie schimbările de la Real Madrid!”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali este unul dintre patronii din Liga 1 care vrea să aibă autoritate la echipa pe care o patronează.

Gigi Becali, ca Florentino Perez? ”Credeţi că el nu ştie schimbările de la Real Madrid!”

Patronul FSCB a recunoscut în repetate rânduri că se implică la echipă şi că face schimbările. Chiar dacă în trecut lucrul nu era confirmat, latifundiarul din Pipera a dat cărţile pe faţă şi a spus că la echipa lui, el comandă. 

Acest lucru nu se întâmplă de ani de zile şi chiar MM Stoica a recunoscut că Becali îi cerea să schimbe jucători inclusiv lui Laurenţiu Reghecampf, chiar într-un meci din fazele eliminatorii din Europa League. 

Acum, fostul internaţional Ciprian Marica a recunoscut că implicarea patronilor există chiar şi la cel mai înalt nivel. Totuşi, în fotbalul mare, antrenorul are mereu ultimul cuvânt de spus în vestiar. 

”Credeţi că el nu ştie schimbările de la Real Madrid!”

”Să nu vă imaginaţi că Florentino Perez nu are habar de ceea ce se întâmplă la echipă şi nu ştie echipa înainte de meci. Astea sunt doar vise. Se discută, vorbesc, există o relaţie civilizată, nu intervine şi spune să-l bage pe ăla sau pe ăla, cu toate că, dacă au interes să-şi vândă un jucător, discută cu antrenorul şi rămâne acolo, între ei. 

Toată nebunia asta pe care o face domnul Becali la televizor, anunţând înaintea antrenorului primul 11, anunţând schimbările şi transferurile, e clar că diminuează din personalitatea antrenorului, din cuvântul pe care îl are în faţa jucătorilor, el e cel care relaţionează cu ei. Ar trebui să-l respecte, cum poţi să respecţi un antrenor care nu are decizia la el şi când ştii că nu el ia hotărârile? Nu este un model”, a declarat Ciprian Marica, la sport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-florentino perez-becali 

viewscnt
Articole similare