Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, cale liberă spre transferul mult dorit la FCSB! Anunţ de ultim moment: "Nu mă voi mai baza pe el!"

Gigi Becali, cale liberă spre transferul mult dorit la FCSB! Anunţ de ultim moment: "Nu mă voi mai baza pe el!"

FCSB

Comentarii

Alexandru Creţu (28 de ani), omul adus de Mirel Rădoi la echipa naţională şi una dintre ţintele lui Gigi Becali, are cale liberă spre transferul la FCSB. Mijlocaşul defensiv a fost anunţat de antrenor lui Maribor, Simon Rozman, că nu mai intră în planurile sale pentru acest final de sezon, deşi e apt de joc. În aceeaşi situaţie se află şi un alt coleg al lui Creţu de la campioana Sloveniei, Maribor.

Cale liberă spre transferul la FCSB. Creţu nu mai intră în planurile antrenorului la Maribor

Gigi Becali îl vrea pe Alexandru Creţu la FCSB şi îl poate transfera gratis după ce contractul său cu Maribor va expira, în vară. Antrenorul campioanei Sloveniei, Simon Rozman, a anunţat pentru presa locală că fotbalistul român nu mai intră în planurile sale pentru acest final de sezon, deşi sunt apţi. În aceeaşi situaţie cu Creţu se află şi Amir Dervisevic, un mijlocaş central.

„Dervisevic şi Creţu fac parte din echipă, dar nu mă voi mai baza pe ei”, a spus antrenorul lui Maribor, citat de Siol. „Creţu a primit multe şanse la Maribor, dar evoluţiile sale au fost fluctuante. Au existat mai multe meciuri în care prezenţa sa pe teren nu a fost justificată”, scriu jurnaliştii sloveni.

Alexandru Creţu a jucat 23 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la Maribor, timp în care a marcat de două ori şi a livrat două pase de gol.

Becali îl vrea pe Creţu la FCSB, dar îi schimbă poziţia în teren

Fotbalistul de la Maribor ar fi putut ajunge la FCSB şi în 2016, pe când era la Poli Iaşi, dar conducerea de atunci a trupei din Copou a cerut o sumă considerată prea mare de Becali: „De unde ştiţi voi că-l aduc pe Alex Creţu la vară? Nu vorbesc acum de transferuri! Vreau să iau titlul!”, a spus Gigi Becali despre posibila venire a lui Creţu, potrivit Fanatik.

Interesant e faptul că fotbalistul de 29 de ani e gata să-şi schimbe şi postul din teren pentru a veni la FCSB. Din mijlocaş închizător, Creţu e gata să treacă fundaş central şi e singur că îl va impresiona pe Gigi Becali. „Vă îndrăgostiţi de mine dacă vedeţi cum joc stopper”, au fost cuvintele care l-au impresionat pe patronul FCSB.

Afla mai multe despre: alexandru cretumariborgigi becalifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare