Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, calmat după ce FCSB a pierdut în pregătiri cu două candidate la retrogradare: "Va arăta diferit. I-am bătut 6-3 la Berceni şi după n-am mai bătut pe nimeni"

Gigi Becali, calmat după ce FCSB a pierdut în pregătiri cu două candidate la retrogradare: "Va arăta diferit. I-am bătut 6-3 la Berceni şi după n-am mai bătut pe nimeni"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan, le transmite vicecampionilor României să stea liniştiţi. Tehnicianul nou-promovatei e convins că FCSB va arăta diferit în partidele oficiale, faţă de ce a arătat în pregătiri.

Echipele din Liga 1 au disputat primele partide amicale, după perioada petrecută în izolare. FCSB a surprins în primele partide, după ce vicecampioana a pierdut cu FC Voluntari şi Academica Clinceni. 

Totuşi, Viorel Moldovan crede că rezultatele din pregătiri nu sunt relevante: "Eu cred că FCSB va arăta diferit. Am mai trăit momente din astea când în meci amical am câştigat. Şi noi i-am bătut 6-3 la Berceni şi după n-am mai bătut pe nimeni. Şi meciurile amicale au puţin adevăr, dar FCSB va arăta diferit", a declarat Viorel Moldovan ]n cadrul emisiunii Sport Report.  

FCSB, dezastru în pregătiri

FCSB a pierdut şi al doilea meci de pregătire de la Berceni. Academica Clinceni a învins echipa lui Bogdan Vintilă cu 3-2, după ce şi FC Voluntari a învins-o pe vicecampioana României cu 2-0.

Vicecampioana României a folosit aceeaşi echipă de start atât cu FC Voluntari, cât şi cu Academica Clinceni, fiind formula de bază pe care se va baza Bogdan Vintilă şi cu CFR Cluj, în prima etapă de după reluarea Ligii 1.

  • FCSB: Vlad - Popescu, Planic, Nedelcu, Panţîru - Oaidă, Filip, Olaru - Man, Tănase, Coman

 

Afla mai multe despre: fcsbviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare