Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ce eroare! "N-are unde să joace". Fotbalistul pe care Mirel Rădoi l-a adus la FCSB, aproape de mutarea carierei

Gigi Becali, ce eroare! "N-are unde să joace". Fotbalistul pe care Mirel Rădoi l-a adus la FCSB, aproape de mutarea carierei

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi a insistat pentru transferul lui Aymen Tahar la FCSB, dar acesta a intrat rapid in dizgraţia lui Gigi Becali.

"N-ai unde sa-l folosesti. N-are unde sa joace. Mirel Radoi a spus ca organizeaza bine jocul, dar eu am pretentiile mele. Am vorbit sa-i dam drumul liber, sa se duca undeva sa joace", spunea Gigi Becali în 2015.

FCSB şi Gigi Becali au renunţat la Tahar. AEK Atena l-a remarcat după un sezon în Grecia

La scurt timp distanţă, Aymen Tahar a plecat de la FCSB la Boavista, unde a evoluat sub formă de împrumut. A revenit în 2017 pentru scurt timp la Gaz Metan Mediaş după o experienţă în Japonia, apoi a semnat definitiv cu Boavista Porto. Două sezoane în Portugalia, iar Tahar s-a ales cu un transfer in Grecia, la Panetolikos, unde câştigă mult mai bine ca în Liga 1.

Presa din Grecia salută sezonul bun al algerianului la echipa la care mai joacă şi Vlad Morar. Mai mult, elenii subliniază interesul unei echipe de top din această ţară pentru el: AEK Atena.

Aymen Tahar a jucat 15 meciuri în actuala stagiune pentru echipa sa, a marcat un gol şi a oferit 2 pase decisive. Recent, Tahar a fost titular în partida pierdută la Atena cu AEK, dar a lăsat o impresie excelentă.

Algerianul s-a făcut remarcat intr-o seara proasta pentru Panetolikos, iar grecii scriu că antrenorul Massimo Carrera l-ar dori în lot. Andre Simoes şi Petros Matalos, cei doi mijlocaşi centrali care au fost rezerve contra lui Panetolikos au oferte şi ar putea pleca de la AEK, formaţie care este în căutare de soluţii. Aymen Tahar, fotbalistul la care Gigi Becali şi FCSB au renunţat uşor ar fi una dintre variante.

24 de meciuri a jucat Tahar la FCSB
2 goluri a reuşit pentru echipa lui Becali
119 meciuri are în Liga 1

Afla mai multe despre: aymen tahargigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare