Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ce GAFĂ! A fost dat afară de la FCSB, însă rupe plasele în Europa: e golgheter şi idol la noua sa echipă

Gigi Becali, ce GAFĂ! A fost dat afară de la FCSB, însă rupe plasele în Europa: e golgheter şi idol la noua sa echipăgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Fundaşul român Bogdan Mitrea a marcat golul echipei Spartak Trnava, învinsă de SKF Sered cu scorul de 2-1, sâmbătă, în deplasare, în etapa a 12-a a campionatului de fotbal al Slovaciei.

Mitrea a închis tabela în min. 78, după ce Adam Morong (7) şi Djiby Ba (59) au marcat pentru gazde. Mitrea a ratat un penalty în min. 32. În clasament, pe primul loc se află Slovan Bratislava, cu 39 puncte (12 jocuri), urmată de MSK Zilina, 27 p (12 j), DAC Dunajska Streda, 22 p (11 j), Spartak Trnava, 17 p (12 j), etc.

Bogdan Mitrea, care a jucat tot meciul, are deja şase goluri marcate în 11 partide în acest campionat. Deşi este fundaş central, românul este golgheterul echipei şi al doilea marcator al campionatului Slovaciei.

La 32 de ani, Bogdan Mitrea traversează o perioadă excelentă în Slovacia. Transferat în vară, românul este deja căpitan la Spartak Trnava, echipă pentru care a reuşit nu mai puţin de şapte goluri în 16 meciuri, în toate competiţiile.

Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB după nouă meciuri

Mitrea a fost transferat din postura de jucător liber de contract, după ce în ultimii doi ani şi jumătate evoluase în campionatul Ciprului, la AEL Limassol, respectiv Doxa Katokopias. Înainte să ajungă în Cipru, Mitrea a jucat timp de şase luni la FCSB, însă nu l-a convins pe Gigi Becali, care îl adusese ca pe o mare speranţă. "Bogdan Mitrea este jucătorul Stelei. Ne-am înţeles cu el, totul este gata. A semnat pe un an, după care vom mai semna pe un an. Ni l-au dat împrumut cei de la Ascoli, dar după acest an vom prelungi", spunea Gigi Becali la vremea respectivă.

Doar nouă meciuri a strâns Bogdan Mitrea în tricoul roş-albaştrilor, fără să înscrie, iar Gigi Becali a renunţat la el în ianuarie 2017. "Nu regret perioada de la Steaua, asta este. A fost un capitol din viaţa mea, nu mai contează", spunea Bogdan Mitrea, după despărţirea de FCSB.

  • 1 - un milion de euro valora Mitrea în 2015, atunci când juca la Viitorul
  • 34 de goluri a înscris Bogdan Mitrea, de-a lungul carierei
  • 350.000 de euro este cota actuală a lui Mitrea, conform Transfermarkt.de

CV BOGDAN MITREA

  • 32 de ani
  • Născut la Cluj Napoca
  • 350.000 de euro cotă de piaţă
  • A făcut junioratul la U Cluj
  • A jucat la Arieşul Turda, Poli Iaşi, Viitorul, Ascoli, FCSB, AEL Limassol, Doxa Katokopias, Spartak Trnava
  • 104 meciuri şi 20 de goluri a bifat Mitrea în Liga 1
  • 14 goluri au fost în ediţia 2014/2015, când s-a clasat pe 3 în topul marcatorilor, după Gregory Tade (18) şi Mihai Roman (16).

Afla mai multe despre: mitrea 

viewscnt
Articole similare