Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ce gafă! Fotbalistul pentru care patronul FCSB-ului s-a zgârcit la bani se transferă în Premier League

Gigi Becali, ce gafă! Fotbalistul pentru care patronul FCSB-ului s-a zgârcit la bani se transferă în Premier League

Superliga

Comentarii

În iulie 2016 a fost vândut din Liga 1 pentru o sumă considerată excelentă. FC Botoşani nu avea însă cum să anticipeze că fostul său fotbalist ar putea pleca acum pe o sumă de 10 ori mai mare. De serviciile sale se arătase interesată şi FCSB, în special prin Gigi Becali, patronul formaţiei roş-albastre.

Slavia Praga s-a mişcat însă mai repede şi l-a cumpărat în 2016 pe camerunezul Michael Ngadeu-Ngadju pentru jumătate de milion de euro. Fundaşul central semna cu Slavia pe 4 ani şi foarte probabil se gândea că a atins maximul carierei sale.

După doar două sezoane în Cehia, Ngadeu este acum la un pas de un transfer incredibil în Premier League. Presa britanică susţine că Newcastle este gata să ofere 5 milioane de euro pentru serviciile fotbalistului în vârstă de 28 de ani, care poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca mijlocaş defensiv.

Mai mult decât atât, italienii de la Calcio Mercato susţin că nu doar Newcastle e pe urmele fostului fundaş de la Botoşani. Fulham şi Cardiff s-au arătat şi ele interesante de Michael Ngadeu-Ngadjui.

Ngadeu a fost aproape de FCSB, dar Becali nu s-a înţeles cu Botoşani în privinţa sumei de transfer. Patronul FCSB-ului l-a dorit insistent pe fundaşul central şi a pus pe masă un milion de euro, dar moldovenii nu au fost mulţumiţi. În cele din urmă, camerunezul a semnat cu Slavia Praga. Botoşani a păstrat atunci un procent între 10 şi 20 la sută dintr-un viitor transfer al lui Ngadeu.

  • 91 de meciuri a bifat Ngadeu la Sparta Praga, pentru care a marcat 8 goluri
  • 54 de prezenţe a bifat la FC Botoşani
  • 54 de meciuri are Ngadeu în Germania, la FC Nuremberg

Afla mai multe despre: michael ngadeu-ngadjufcsbfc botoşanigigi becali 

viewscnt
Articole similare