Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ce gafă! N-a vrut să plătească un milion de euro, acum Arsenal îl transferă cu 17 milioane. Va fi record în istoria clubului

Gigi Becali, ce gafă! N-a vrut să plătească un milion de euro, acum Arsenal îl transferă cu 17 milioane. Va fi record în istoria clubului

Campionate

Comentarii

Wesley Moraes, jucător pe care Mirel Rădoi a insistat să-l aducă la FCSB, dar s-a lovit de refuzul lui Gigi Becali, este acum pe lista de transferuri a lui Arsenal. Leicester City şi Betis Sevilla şi-ar dori, de asemenea, să-l aibă în lot.

Wesley Moraes este noua senzaţie a campionatului Belgiei. Atacantul lui Club Brugge a impresionat atât în meciurile din grupele Ligii Campionilor, cât şi cele din competiţiile interne. Până acum, a strâns 23 de meciuri, 10 goluri şi 5 assist-uri. Doup dintre goluri au fost marcate în Champions League.

Însă Club Brugge nu se va mai bucura mult timp de serviciile atacantului de 22 de ani. Wesley Moraes a fost monitorizat de mai multe cluburi importante din campionatele puternice şi în iarnă vor veni şi ofertele. Site-ul Goal.com scrie că una dintre echipele care-l doresc este Arsenal, care ar vrea să facă o ofertă de 15 milioane de lire sterline (aproape 17 milioane de euro).

Ivan Leko, antrenorul lui Club Brugge, este de părere că Wesley Moraes este pregătit pentru un asemenea pas: ”Sunt sigur că Wesley este la nivelul la care poate juca pentru Arsenal. El poate fi mândru de ceea ce a realizat în ultimele şase luni. Munceşte din greu şi este recompensat, dar ca să joci în Premier League trebuie să munceşti foarte mult în ficare zi”, a spus Ivan Leko pentru La Derniere Heure.



Leicester City şi Betis Sevilla sunt, de asemenea, interesate de atacantul brazilian şi sunt şanse ca acesta să mai rămână şi din iarnă. În cazul în care va fi cumpărat de Arsenal cu 17 milioane de euro, Wesley Moraes ar deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Club Brugge. În prezent, acest record este deţinut de Jose Izquierdo, care a fost vândut la Brighton pentru 15 milioane de euro, în vara lui 2017.

Rădoi a vrut să-l aducă la FCSB. Costa doar un milion de euro

Interesant este că Mirel Rădoi a vrut să-l aducă la FCSB, în perioada în care antrena acolo. S-a întâmplat în sezonul 2015-2016, după turul II al Ligii Campionilor, când FCSB a întâlnit-o pe Trencin. Wesley Moraes avea atunci 18 ani şi l-a impresionat pe actualul selecţioner al României U21. FCSB s-a calificat atunci mai departe, după ce a învins cu 2-0 în deplasare şi a pierdut cu 3-2 pe National Arena.

Wesley Moraes a fost în acea dublă unul dintre cei mai buni jucători ai lui Trecin şi FCSB s-a interesat de el imediat după manşa secundă. Cel care l-a remarcat a fost Mirel Rădoi - care o pregătea atunci pe FCSB - şi au existat negocieri. Însă Gigi Becali n-a avut încredere să plătească aproximativ un milion de euro, suma pe care a cerut-o Trencin. Până la urmă, atacantul brazilian a fost transferat la Club Brugge, după numai 6 luni de la discuţiile purtate cu FCSB. Belgienii au plătit un milion de euro şi acum pot încasa cel puţin 15 milioane de euro.

Afla mai multe despre: wesley moraesgigi becalifcsbclub bruggemirel radoiarsenal 

viewscnt
Articole similare