Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ce lovitură! A transferat GRATIS la FCSB un jucător de naţională. Anunţul care urmează să fie făcut

Gigi Becali, ce lovitură! A transferat GRATIS la FCSB un jucător de naţională. Anunţul care urmează să fie făcut
galerie foto

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a reuşit o nouă lovitură la FCSB după ce a transferat gratis un jucător care va fi chemat la echipa naţională. Andrei Miron a venit la FCSB în luna februarie a acestui an, dar a intrat în grupul jucătorilor importanţi de la FCSB şi sunt şanse mari să fie chemat la echipa naţională. Mirel Rădoi ar urma să anunţe convocarea sa în momentul în care va prezenta lista finală cu jucătorii chemaţi pentru meciurile cu Belarus (amical), Norvegia şi Irlanda de Nord (ambele în Liga Naţiunilor).

În criză de fundaşi centrali, Gigi Becali a făcut un transfer ce părea un compromis, Andrei Miron de la FC Botoşani. Însă fundaşul de 26 de ani va fi chemat la naţională de Mirel Rădoi, scrie fanatik.ro. Interesant este că Gigi Becali l-a transferat gratis pe Andrei Miron.

Cum a transferat Gigi Becali gratis un jucător care va fi chemat la naţională

La începutul acestui an, Gigi Becali a făcut eforturi pentru a găsi un fundaş central. Mai ales că Bogdan Planic intrase în conflict cu cei din conducere şi dorea să plece în vară, lucru care s-a şi întâmplat. Până la urmă, patronul FCSB a apelat tot la bunul său prieten, Valeriu Iftime. 

Acesta i l-a recomandat pe Andrei Miron, un fundaş central care începuse să se facă tot mai remarcat. Gigi Becali a decis să-l transfere la FCSB, mai ales că era gratis. Valeriu Iftime i-a transmis patronului FCSB că nu vrea niciun ban în schimbul transferului lui Andrei Miron, dar vrea să păstreze 30% dintr-un eventual transfer. 

Fundaşul de 26 de ani a ajuns astfel la FCSB, dar părea atunci o variantă de compromis. Ulterior, Andrei Miron a profitat de problemele din apărarea FCSB-ului şi a început să devină tot mai important. În acest sezon, Andrei Miron a fost titular în ultimele patru meciuri jucate de FCSB şi evoluţiile sale au fost apreciate de Mirel Rădoi. 

Şansa lui Andrei Miron a venit după ce Andrei Burcă s-a infectat cu noul coronavirus. Mirel Rădoi s-a orientat spre Andrei Miron, pe care ar vrea să-l cheme pentru amicalul cu Belarus şi meciurile cu Norvegia şi Irlanda de Nord - din Liga Naţiunilor. 


Oţelul n-a fost de acord că FCSB l-a transferat gratis pe Andrei Miron

Andrei Miron s-a transferat de la Oţelul la FC Botoşani în momentul în care echipa gălăţeană a intrat în faliment. Acum,  Mihail Bojincă, lichidatorul judiciar al FC Oţelul SA, spune că nu crede că Gigi Becali l-a transferat gratis pe Andrei Miron, ci FC Botoşani a ocolit o clauză prin care trebuia să le achite gălăţenilor 40% dintr-un eventual transfer. 

”FC Oţelul SA deţine 40% din suma pentru un transfer de la FC Botoşani al acestui sportiv. Nu se poate să fie dat gratis fără ca şi noi să semnăm aşa ceva”, a spus Bojincă. 

Afla mai multe despre: andrei miron 

viewscnt
Articole similare