Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ce lovitură! Anunţul oficial făcut cu două zile înaintea derby-ului cu CFR Cluj: "Bine ai revenit acasă"

Gigi Becali, ce lovitură! Anunţul oficial făcut cu două zile înaintea derby-ului cu CFR Cluj: "Bine ai revenit acasă"

FCSB

Comentarii

Oficialul clubului FCSB, Mihai Stoica, a anunţat revenirea liderului Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, lângă actuala vicecampioană a Ligii 1.

Peluza Nord a "roş-albaştrilor" revine, astfel, alături de echipa condusă de Gigi Becali, după ce Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei, a fost eliberat din închisoare.

"Când visurile devin realitate... Pas cu pas. Bine ai revenit acasă, Mustaţă", a notat Mihai Stoica, într-o postare pe pagina sa de Facebook, în care a ataşat şi sigla Peluzei Nord.

Peluza Nord revine lângă FCSB. Gigi Becali, reacţie de bucurie

Gigi Becali (61 de ani) a reacţionat după ce a aflat că Peluza Nord ar vrea să revină lângă echipa pe care o controlează. Patronul vicecampioanei s-a bucurat la auzul acestei veşti şi a lăsat de înţeles că îi aşteaptă cu braţele deschise pe ultraşi. Becali n-a ratat ocazia să mai trimită o săgeată către CSA Steaua şi Peluza Sud, fani care susţin echipa din Liga a 4-a.

"Aşa e normal", au fost câteva dintre cuvintele lui Becali legate de revenirea Peluzei Nord lângă echipa roş-albastră. Latifundiarul din Pipera crede că acum se va umple peluza la toate meciurile. Nordul ar urma să revină lângă trupa lui Bogdan Vintilă (47 de ani) la meciul cu Dinamo, pe 16 februarie. Omul de afaceri spune că acum cei de la CSA Steaua vor rămâne doar cu "1000-2000 de suporteri".

CFR Cluj - FCSB, duminică, ora 20:00, Telekom Sport 1

Derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare