Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, ce lovitură! S-a aflat în ziua meciului cu Liberec: a jucat la Dinamo şi FCSB l-a transferat, iar acum poate aduce milioane de euro roş-albaştrilor

Gigi Becali, ce lovitură! S-a aflat în ziua meciului cu Liberec: a jucat la Dinamo şi FCSB l-a transferat, iar acum poate aduce milioane de euro roş-albaştrilorgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB s-a chinuit să încropească o echipă cu care să o înfrunte pe Slovan Liberec în preliminariile Europa League şi, de nevoie - din cauza infectărilor cu COVID-19 -, a trimis mai mulţi tineri în teren, printre care şi Ovidiu Perianu (18 ani). Mijlocaşul defensiv a trecut şi pe la Dinamo, la juniori, dar a fost transferat de FCSB între timp şi acum, având în vedere vârsta şi calităţile arătate pe teren, poate aduce milioane de euro clubului lui Gigi Becali (62 de ani).

Gigi Becali, ce lovitură! A jucat la Dinamo şi FCSB l-a transferat: "câinii" l-au pierdut pe Ovidiu Perianu

FCSB are un adevărat "wonderkid" în curte, având în vedere ce a arătat Ovidiu Perianu pe teren în ultimele trei partide, două de Europa League şi una de campionat, dar puţină lume ştie că mijlocaşul defensiv a jucat şi la Dinamo înainte de a semna cu rivala din Bucureşti. În 2013, Dinamo l-a avut în curte pe Ovidiu Perianu, dar l-a lăsat să plece la academia celor de la Atletico Madrid din Bucureşti, de unde a fost transferat de FCSB şi acum Gigi Becali poate da lovitura cu transferul său în străinătate dacă acesta va creşte conform potenţialului.

”Am ajuns în 2013 la Dinamo, unde am stat câteva luni. Am fost antrenat de Iulian Matei, de la Dinamo, antrenor al celor născuţi în 2002. La selecţionarea copiilor, din 20 de copii câţi eram înscrişi pentru a da probe la Dinamo, Iulian Matei le-a zis părinţilor că rămâne doar unul singur, blondul de la Bârlad, adică eu. Am jucat jumătate de an la Dinamo şi într-un meci Dinamo – Atletico Madrid (Bucureşti), am fost remarcat de Radu Gabriel, antrenorul de la Academia de Fotbal Atletico Madrid (Bucureşti)”, a precizat Ovidiu Perianu, într-un interviu pentru Vremea Nouă, anul trecut.

Gigi Becali, ce lovitură! A jucat la Dinamo şi FCSB l-a transferat: Perianu, debut promiţător la echipa mare a FCSB

Deşi are doar 18 ani, Ovidiu Perianu a fost unul dintre jucătorii pe care FCSB s-a bazat cel mai mult de când a fost lovită de valul de infectări cu COVID-19. Puştiul care a crescut în utlimii ani în academia din Berceni s-a făcut remarcat în jocurile cu Backa Topola, FC Argeş şi Slovan Liberec, arătând că are calitate pentru a face faţă la nivel mare, dar şi potenţial să devină o afacere profitabilă pentru Gigi Becali.Ovidiu Perianu a fost căpitanul FCSB în meciul cu Slovan Liberec, fapt care demonstrează că stafful FCSB îl are în vederi ca fiind unul dintre jucătorii care să facă pasul cât de curând la echipa mare şi să joace constant. Din postura de căpitan, Perianu n-a dezamăgit şi ar fi trebuit să obţină un penalty pentru FCSB în meciul cu Slovan Liberec, dar arbitrul a considerat că a simulat la un fault în careu asupra sa.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Ovidiu Perianu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu are Ovidiu Perianu în palmares la FCSB, Cupa României câştigată în 2020
  • 2024 este anul în care expiră actualul contract dintre FCSB şi mijlocaşul defensiv promovat din academie

Ovidiu Perianu a fost "adoptat" în lotul echipei mari a FCSB în 2019, iar de atunci a strâmns 506 minute de joc în zece partide din toate competiţiile. Perianu a început să joace constant de când cu infectările cu Coronavirus de la FCSB, iar în ultimele trei meciuri a fost integralist, cu Backa Topola, FC Argeş şi Slovan Liberec. A mai prins minute cu FC Voluntari, Gaz Metan şi CFR Cluj, dar a fost şi pe bancă la mai multe partide pentru FCSB.

  • 2002 este anul în care s-a născut Ovidiu Perianu
  • 18 ani a împlinit mijlocaşul FCSB pe 16 arpilie 2020

viewscnt
Articole similare
Filmul jafului trait pe viu de Luca Toni. Fostul mare fotbalist si-a gasit sotia legata. Ce s-a...