Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, conferinţă de presă explozivă după scandalul legat de Stadionul Steaua: „CSA a cerut ceva ce era imposibil!” Ce a spus despre Marcel Ciolacu

Gigi Becali, conferinţă de presă explozivă după scandalul legat de Stadionul Steaua: „CSA a cerut ceva ce era imposibil!” Ce a spus despre Marcel Ciolacu

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a susţinut o conferintă de presă explozivă, după ce Stadionul Steaua nu putut fi închiriat de FCSB pentru meciul cu Dinamo.

Gigi Becali, conferinţă de presă explozivă după scandalul cu Stadionul Steaua: „CSA a cerut ceva ce era imposibil!” Ce a spus despre Marcel Ciolacu

Patronul celor de la FCSB a explicat cum au decurs negocierile cu CSA, precizând foarte clar că nu s-a dorit ca echipa sa să închirieze stadionul din Ghencea. 

„Adevărul trebuie spus, e o chestiune publică, lumea trebuie să ştie adevărul. Eu am spus că cei de la CSA sunt de bună credinţă. De unde? Au fost atât de vicleni că ne-au plimbat până în ultimul moment. E vorba despre poliţa de asigurare, 250.000 şi biletul la ordin de 750.000 pentru gazon.

Ne-am dus cu poliţa de asigurare pe care o avem şi la Arena Naţională, acceptată acum pentru Arcul de Triumf. Dar nu era valabilă pentru ei. Cereau ceva care e e imposibil, ca să nu semneze contractul. Dacă se întâmpla ceva pe stadion, CSA angaja o firmă de reparaţii şi repara din banii mei, le dădeam şi 10 milioane! Semnam eu un bilat avalizat. Iar banii care rămâneau mi-i dădeau înapoi.”

Gigi Becali, rămas surprins plăcut de iniţiativa lui Marcel Ciolacu

Mai mult decât atât, patronul FCSB a rămas surprins plăcut de iniţiativa lui Marcel Ciolacu. Premierul a trimit Corpul de Control pentru a se asigura că negocierile dintre CSA şi FCSB au decurs într-un mod legal.

„Ei caută chichiţe. Acum am aflat, nu ştiu dacă e adevărat, că premierul a trimis Corpul de Control la CSA. Mă bucur. E un semnal că merg să înceapă lucrurile în ţara asta. A venit un bărbat după 30 de ani, cuminte, la locul lui, şi a trimis imediat Corpul de Control.

N-ai ascultat ordinul? Vine Corpul de Control! Să vedem cum o echipă de Liga 2 are ea stadion. Cum? Cum o unitate militară are stadion? Ce faci cu el, tu unitate militară?”, a declarat Gigi Becali în cadrul conferinţei de presă.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbstadionul steaua 

viewscnt
Articole similare