Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali contrazice pe toată lumea după ce FCSB s-a impus în faţa celor de la Farul! ”Eu zic că nu e penalty!”

Gigi Becali contrazice pe toată lumea după ce FCSB s-a impus în faţa celor de la Farul! ”Eu zic că nu e penalty!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins Farul cu 2-0, pe Arena Naţională, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1.

În minutul 51, Moldoveanu a încercat să preia balonul în careu, dar a fost contrat dur de Târnovanu, totuşi, arbitrul Lucian Rusandu nu a oferit nimic, iar Gică Hagi şi-a pus mâinile în cap. La finalul meciului, antrenorului Farului a reclamat penalty-ul neacordat şi a spus că Damien Dussaut nu trebuia eliminat. 

La oaspeţi, Dussaut a primit două galbene în acelaşi timp. El a comis un prim fault asupa lui Tănase, arbitrul a lăsat avantaj şi francezul l-a faultat şi pe Octavian Popescu. Centralul Rusandu a oprit jocul, i-a arătat de două ori cartonaşul galben fotbalistului echipei Farul şi l-a eliminat, în minutul 78, la scorul de 1-0.

Totuşi, patronul FCSB nu are o părere comună cu cea a lui Gică Hagi şi a spus că FCSB nu trebuia penalizată. El consideră că Târnovanu nu l-a atins pe Robert Moldoveanu. 

”Eu zic că nu e penalty. Îmi spun părerea. Nu că e echipa mea, dar mă uit şi văd faza, mişcările. Văd că piciorul drept al lui Târnovanu nu-l atinge pe Moldoveanu.

Piciorul stâng este îndoit, dar doar îl atinge. Moldoveanu nu cade din cauza contactului cu Târnovanu. Şi oricum mingea era ieşită din teren deja. Asta e părerea mea. Că specialiştii spun altceva, e părerea lor”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Verdict clar al lui Zotta în cazul penalty-ului neacordat în FCSB - Farul 

În direct la minutul 91, Constantin Zotta a analizat faza la care Ştefan Târnovanu l-a faultat în careu pe Robert Moldoveanu, dar arbitrul Lucian Rusandu nu a acordat penalty. Fostul central a spus că se impunea, în mod cert, dictarea loviturii de pedeapsă.

”Primul care ajunge la minge este Moldoveanu, loveşte mingea, iar Târnovanu intră cu totul în adversar cu un atac întârziat. Este un fault evident, sancţionabil cu lovitură de pedeapsă şi cartonaş galben. Este cel puţin galben. Intră cu picioarele sus, cu posibilitatea de a lovi adversarul”, a spus Constantin Zotta, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-farul 

viewscnt
Articole similare