Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali crede că arbitrii sunt împotriva FCSB-ului: "Au un ţel, nu ştiu, e imposibil să greşeşti aşa!"

Gigi Becali crede că arbitrii sunt împotriva FCSB-ului: "Au un ţel, nu ştiu, e imposibil să greşeşti aşa!"

Fotbal intern

Comentarii

Patronul celor de la FCSB este nemulţumit de greşelile arbitrilor din Liga 1.

Patronul celor de la FCSB este foarte nemulţumit de greşelile arbitrilor din Liga 1. Becali crede că în mod special Kovacs şi Popa sunt cei care arbitrează împotriva roş-albaştrilor.

"Noi avem meciul cu CFR, noi trebuia să avem 6 puncte peste CFR, aşa era dreptate. 11 metri la Camora când a băgat mâna în minge. Dar au dat un 11 metri inventat pentru ei. Eu îl ştiu pe Kovacs că cel mai bun arbitru al României, are stăpânire de sine, e arbitru bun, dar nu se poate să facă asemenea greşeli.

După care vine meciul cu Viitorul şi îl dă iar. De-aia spun că într-un fel are voie de undeva să facă de-astea. 11 metri clar pentru noi, nu-l da şi apoi inventează un 11 metri când vine ăla mic de la Viitorul şi se bagă în Cristea.

N-a avut niciun 11 metri. Ăla era mic, s-a băgat sub mâna lui Cristea... Două meciuri în care am avut 11 metri clar, nu ni le-a dat şi apoi a inventat un 11 metri. Cum să faci aşa greşeli când eşti un arbitru mare? Să scăpam de el. Şi Popa a făcut tot aşa.

Eu nu cred că arbitrii ăştia nu au un ţel. Au un ţel, nu ştiu, e imposibil să greşeşti aşa! Păi Camora sare, apară mingea că portarul şi nimic...", a spus Gigi Becali la PRO X.

FCSB este lider în Liga 1, are 54 de puncte şi este la egalitate cu ocupanta locului 2, CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: gigi becailfcsb 

viewscnt
Articole similare