Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali critică dur selecţia făcută de Contra: "Nu îţi e, bă, ruşine?" Cinci jucători pe care finanţatorul de la FCSB îi vrea la naţională

Gigi Becali critică dur selecţia făcută de Contra: "Nu îţi e, bă, ruşine?" Cinci jucători pe care finanţatorul de la FCSB îi vrea la naţională

FCSB

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a anunţat în urmă cu câteva zile jucătorii aleşi de Cosmin Contra pentru meciurile cu Spania şi Malta, iar Gigi Becali s-a declarat profund nemulţumit de alegerile lui "Guriţă".

Finanţatorul "roş-albaştrilor" este de părere că mai mulţi fotbalişti de la FCSB meritau să fie chemaţi la naţională: "Nu ma deranjeaza ca nu a luat Contra jucatori de la noi, daca nu il iei pe Coman, daca nu il iei Pantiru, care este cel mai bun fundas stanga, eu cred ca Pantiru e cel mai tare fundas si va deveni cel mai tare fundas pe care l-a avut Romania. Oaida, vedem peste un an, doi, este un jucator de mare anvergura. Coman, Pantiru, Oaida si Ovidiu Popescu sunt jucatorii care trebuiau sa fie convocati", a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Becali l-a vrut cu orice preţ pe Florinel Coman la naţională şi nu a ezitat să îl atace direct pe selecţionerul Contra: "Daca nu il iei pe Florinel Coman, nu iti e ba rusine? Florinel Coman iti face diferenta cu Spania. Nu vrei pentru ca e de la Steaua si ai dusmanie impotriva Stelei?  Cu cine o sa joace fundas central? Cu cine o sa joace mijlocas central? Ce motiv are sa nu il pe Coman ? Ce spune? Batjocoresti viitorul Romaniei daca nu il iei pe Coman."

Cosmin Contra nu a convocat niciun jucător de la FCSB pentru meciurile cu Spania şi Malta. 

Afla mai multe despre: gigi becalinationalacontra 

viewscnt
Articole similare