Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, critici pentru Vlad şi Moruţan: "Să-şi bage minţile-n cap!". Patronul FCSB schimbă foaia cu jucătorii săi

Gigi Becali, critici pentru Vlad şi Moruţan: "Să-şi bage minţile-n cap!". Patronul FCSB schimbă foaia cu jucătorii săi

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) i-a criticat pe Andrei Vlad (22 de ani) şi Olimpiu Moruţan (21 de ani) şi a sunat adunarea pentru jucătorii echipei sale înainte ca titlul să fie pierdut definitiv! Patronul FCSB i-a transmis un mesaj lui Vlad şi a spus că nu va mai discuta despre nicio ofertă pentru niciun jucător de la echipă până la finalul campionatului.

Becali, critici pentru Vlad şi Moruţan: "Trebuie să-şi bage minţile-n cap!"

FCSB a făcut doar egal cu CFR Cluj, 1-1 la Giurgiu, după un nou meci în care Andrei Vlad putea face mai mult la faza golului încasat de echipa lui Toni Petrea. După meci, Gigi Becali s-a enervat şi le-a transmis jucătorilor să uite de oferte şi să gândească doar la campionat. Pentru Vlad, Becali a avut un mesaj special.

„Nenea Vlad ăsta cam trebuie să îşi bage minţile în cap, că a început să doarmă pe el. Gata, s-a dus cu dormitul în poartă la FCSB. Păi, am ajuns să am emoţii din nou cu Vlad în poartă? Acum un an poate că îl înţelegeam, dar acum nu mai accept aşa ceva. A apărat meci de meci ca titular şi nu mai are nicio scuză”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Becali va întoarce foaia cu jucătorii FCSB: „Cum i-am lăudat, cum vad că au început să şi-o ia în cap unul şi altul. Aşa şi cu Moruţan, la fel şi în cazul lui. Dar încă nu e campionatul pierdut, însă trebuie să ne trezim. Eu sunt generalul şi eu voi suna trezirea. Gata, nu mai este nicio ofertă pentru nimeni. Nu mai vreau să aud că mă sună un impresar sau altul. Voi avea telefonul închis. Jucătorii mei trebuie să se gândească doar la câştigarea campionatului”, a mai spus Gigi Becali.

În urma egalului dintre FCSB şi CFR Cluj, echipa lui Gigi Becali ocupă locul 2 în clasament, cu 40 de puncte, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, în timp ce Craiova e pe locul trei, cu 37 de puncte.
 

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei vladmorutancriticiliga 1 

viewscnt
Articole similare