Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, curăţenie generală la FCSB! Un străin de top e OUT. Presa din ţara sa natală a făcut anunţul

Gigi Becali, curăţenie generală la FCSB! Un străin de top e OUT. Presa din ţara sa natală a făcut anunţul

FCSB

Comentarii

Bogdan Planic, unul dintre cei mai buni jucători străini din campionatul intern ar putea pleca de la FCSB în vară.

Presa din Serbia dă ca sigură despărţirea lui Bogdan Planic de FCSB, în contextul în care Gigi Becali nu este mulţumit de randamentul fotbalistului.

Conform celor de la sportske.net, Planici va fi pus pe liber în vară de gruparea patronată de Gigi Becali, iar sursa citată se întreabă dacă nu cumva fundaşul în vârstă de 28 de ani se va întoarce în campionatul Serbiei.

Planic OUT de la FCSB? Ce decizie va lua Gigi Becali?

Bogdan Planic a venit la FCSB în august 2017. Remarcat de Mihai Stoica, fundaşul ce măsoară 1.91 m a impresionat rapid în Liga 1, fiind chiar considerat de experţi unul dintre performerii primei ligi din România.

300 de mii de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Bogdan Planic de la Vojevodina.

Sârbul a mai evoluat în cariera sa pentru OFK Beograd, Steaua Roşie Belgrad sau FK Bezanija. În prezent, fundaşul FCSB-ului este cotat la 2.3 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.

Planic a trezit nemulţumirea lui Gigi Becali după ce a fost eliminat în derby-ul cu FCSB. În replică, Mihai Stoica, omul care l-a adus în curtea vicecampioanei a ripostat pe Facebook: "Pe un teren execrabil, împotriva unei echipe care se apără aproape perfect, este practic imposibil să câştigi. Dar, dacă nu comiţi erori flagrante, este practic imposibil să pierzi. Când nu comiţi una, ci un lanţ interminabil (vezi golul şi faza premergătoare golului), nu poţi emite pretenţii. P.S. Deac nu era în situaţie iminentă de a marca, prin urmare Planici nu trebuia eliminat. Asta pentru specialiştii care sunt convinşi că deţin adevărul absolut în materie de arbitraj. Şi pentru Kovacs", a scris Stoica.

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare