Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali dă afară un fotbalist după meciul cu UTA: „Lasă-mă cu ăsta, că pleacă oricum!”

Gigi Becali dă afară un fotbalist după meciul cu UTA: „Lasă-mă cu ăsta, că pleacă oricum!”

FCSB

Comentarii

FCSB a suferit prima înfrângere în acest sezon, scor 1-2, împotriva celor de la UTA.

Gigi Becali dă afară un fotbalist după meciul cu UTA: „Lasă-mă cu ăsta, că pleacă oricum!”

La o zi după meciul de la Arad, Gigi Becali, patronul FCSB, a susţinut o conferinţă ad-hoc la Palat, iar printre numeroasele subiecte, a precizat şi că un fotbalist de la FCSB va pleca cât de curând de la echipă. Este vorba despre Valentin Creţu, fundaşul dreapta al roş-albaştrilor.

Fotbalistul a intrat în minutul 88 al meciului de la Arad, însă este ieşit din preferinţele lui Gigi Becali, iar despărţirea este iminentă. Noul favorit al patronului FCSB pe acea poziţie este tânărul Alexandru Pantea.

„Lasă-mă cu Creţu, că pleacă oricum”, a spus nervos Gigi Becali.

Jucătorul-problemă de la FCSB, desfiinţat după meciul cu UTA: „E ros de rugină! Până nu îl scoate, nu mai câştigă”

Deşi a deschis scorul, vicecampioana României a fost surclasată de UTA, iar doi jucători au fost eliminaţi: Pantea şi Coman. Mai mult de atât, FCSB l-a pierdut şi pe Vlad Chiricheş, care s-a accidentat.

Dumitru Dragomir, fostul şef de la Ligă, i-a criticat dur pe cei de la FCSB, dar în special pe Vlad Chiricheş, despre care a spus că este un fotbalist „ros de rugină”. Dragomir consideră că FCSB trebuie neapărat să-l joace pe Chiricheş la închidere, dar în niciun caz în centrul apărării, acolo unde căpitanul naţionalei comite des greleşi.

„FCSB mi s-a părut jalnică! Cu doi eliminaţi, of, Doamne! Nu legau o pasă! Dumnezeule! Fiţi atenţi ce vă spune un om bătrân, antrenor de meserie. Până nu îl scoate pe Chiricheş de pe fund, nu câştigă…. O să piardă la meciuri!”. 

Ori îl îmipng puţin în faţă şi atunci e altceva! Să joace în faţa apărării. El e numai accidentat de vreo 5 ani! Eu l-am susţinut şi am făcut să ia bani mulţi pe el! L-am lăudat când trebuia. Problema este că acum e ros de rugină! Repet, FCSB a fost jalnică”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvalentin cretu 

viewscnt
Articole similare