Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali dă cel mai tare ”tun” pe piaţa transferurilor: ”Am auzit şi eu că-l vrea!” Este cotat la 3,5 milioane de euro şi fanii ar fi în delir

Gigi Becali dă cel mai tare ”tun” pe piaţa transferurilor: ”Am auzit şi eu că-l vrea!” Este cotat la 3,5 milioane de euro şi fanii ar fi în delir

Superliga

Comentarii

Este o chestiune de timp până când Marius Şumudică îşi va rezilia contractul cu Al Shabab, caz în care sunt şanse minime să mai rămână şi Constantin Budescu. Lucian Sânmărtean susţine că a auzt zvonuri că Budescu ar fi pe lista de transferuri a lui Gigi Becali.

Al Shabab a pierdut cu 3-2 meciul cu Al Hilal, în ultima etapă din campionatul Arabiei Saudite şi a ratat prezenţa în Liga Campionilor Asiei. Drept urmare, Şumudică discută acum despre rezilierea contractului, mai ales că relaţia cu şefii clubului s-a tensionat foarte mult în ultima perioadă.

Odată cu el ar putea pleca şi Constantin Budescu, jucător pentru care Al Shabab a plătit 2,5 milioane de euro. Atacantul de 30 de ani mai are contract până în vara lui 2021, dar sunt şanse minime să rămână până atunci. Zilele trecute, Nicolae Dică declara la Telekom Sport că Budescu va fi afectat de plecarea lui Marius Şumudică şi, cel mai probabil, îl va urma:

”Dacă Şumudică va pleca de acolo, cred că va pleca şi el. El este un tip mai sociabil aşa, îi place să glumească. Având şi staff-ul din România, îl mai are şi pe Găman, stau tot timpul împreună. Plecând aceşti oameni care l-au ajutat foarte mult, posibil şi el să vrea să se întoarcă acasă”, a comentat Dică pentru Telekom Sport.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Constantin Budescu pe transfermarkt.com. Este pe locul 5 în topul celor mai bine cotaţi jucători din naţionala României.

În cazul în care va reuşi să-şi rezilieze contractul, Budescu nu duce lipsă de oferte. Internaţionaul român are în continuare o cotă foarte bună, iar Gigi Becali l-ar vrea înapoi. De altfel, Budescu a declarat că FCSB este singurul club din România la care s-ar întoarce. Lucian Sânmărtean susţine că a auzit şi el zvonuri că FCSB ar vrea să-l transfere în vară pe atacantul cotat la 3,5 milioane de euro:

”Am evoluat în zona aia arabă şi cam ştiu cum tratează ei, chiar dacă jucătorii foarte buni dau randament şi au performanţe la echipele lor. Ei se plictisesc repede, schimbă foarte repede, iar Budescu trebuie să se întoarcă. Am înţeles că şi domnul Becali îl doreşte la echipă, ar fi un mare plus la echipa Stelei care, al patrulea an, nu câştigă şi e tragic pentru cei care investesc şi suferă foarte mult pentru această echipă”, a declarat Lucian Sânmărtean pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin budescugigi becali 

viewscnt
Articole similare