Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali dă LOVITURA iernii! Are 46 de meciuri în naţională şi vine la FCSB. Fanii roş-albaştrilor sunt în extaz

Gigi Becali dă LOVITURA iernii! Are 46 de meciuri în naţională şi vine la FCSB. Fanii roş-albaştrilor sunt în extaz

FCSB

Comentarii

Fără să aibă şansa să impresioneze la Anderlecht în acest sezon, Alexandru Chipciu pare tot mai aproape de o revenire la FCSB.

La doar 30 de ani, Alexandru Chipciu nu şi-a spus încă ultimul cuvânt in fotbalul românesc. MIjlocaşul originar din Brăila se gândeşte să plece în iarnă de la Anderlecht, iar presa belgiană scrie că FCSB este prima opţiune a lui Chipciu. Revenirea lui Mihai Stoica la gruparea roş-albastră se poate demonstra decisivă. Chiar Alex Chipciu a subliniat în momentul plecării lui Meme de la FCSB că prezenţa sa este extrem de importanta pentru succesul echipei.

La scurt timp distanţă, Gigi Becali a confirmat pentru Gazetă: "Nu ştiu ce planuri are Chipciu, dar îl aştept cu braţele deschise. Aici e casa lui".

Transfer la FCSB! Chipciu reloaded! De ce îl vrea Gigi Becali: "Acoperă lejer două posturi importante"

Revenirea lui Chipciu nu ar fi deloc întâmplătoare. Fotbalistul ce măsoară 1.77 m este văzut drept un plus pentru flancul drept al roş-albaştrilor.

Claudiu Belu a fost tras pe linie moartă de patronul roş-albaştrilor, în timp ce internaţionalul de tineret, Cristi Manea (22 de ani) a fost pus la zid atât de Gigi Becali, cât şi de Helmuth Dukadam: "Nu ştiu dacă Manea e o problemă a fotbalului românesc. Mai degrabă el are probleme personale. A fost o speranţă a fotbalului românesc, dar la ultimul meci în care a jucat (n.r. - cu Poli Iaşi, scor 2-1) s-a văzut diferenţa de atitudine şi de încredere faţă de Creţu. Probabil că Manea va pleca înapoi de unde a fost împrumutat", a declarat Duckadam, luni, pentru gsp.ro.

În plus Adi Popa este şi el la un pas de o despărţire de FCSB din iarnă. A jucat doar 12 minute în ultimele 6 meciuri, adică o medie de două minute per meci!

În acest context, Alexandru Chipciu este o variantă din ce în ce mai serioasă. Poate juca atât ca fundaş dreapta, cât şi ca aripă dreapta. Sosirea sa îl poate ajuta pe Vintilă să-i odihnească pe rând pe Creţu şi Dennis Man, fotbalişti importanţi în angrenajul gândit de tehnicianul FCSB-ului. Chipciu este în plus un nume cu greutate in vestiar. Are 7 trofee la FCSB şi alte 2 la Anderlecht, fiind campion al României şi al Belgiei. 

46 de selecţii are în naţionala României Alex Chipciu şi 168 de meciuri în tricoul FCSB-ului. Favoritul lui MM Stoica poate fi mutarea cu cea mai mare greutate în iarnă în Liga 1.

Afla mai multe despre: chipciugigi becali 

viewscnt
Articole similare