Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali dă lovitura înainte de derby-ul cu U Craiova! FCSB s-a înţeles cu PSV Eindhoven

Gigi Becali dă lovitura înainte de derby-ul cu U Craiova! FCSB s-a înţeles cu PSV Eindhoven

FCSB

Comentarii

FCSB joacă duminică de la ora 21:00 cu U Craiova. Înainte de derby-ul transmis de Telekom Sport, Gigi Becali a confirmat că fostul internaţional, Ovidiu Stângă se alătură staff-ului lui Bogdan Argeş Vintilă.

Gigi Becali aduce la FCSB un antrenor care a trecut pe la PSV Eindhoven. Este vorba despre Ovidiu Stângă, fost mare internaţional român, care va deveni conform Gazetei Sporturilor, secundul lui Bogdan Argeş Vintilă.

Tehnicianul născut la Craiova a antrenat în cariera sa formaţiile FC U Craiova (în două rânduri), naţionalele U18 şi U19 ale României, dar şi o echipă de juniori de la PSV Eindhoven. Ultima dată, Stângă antrena echipa de fotbal feminin a clubului olandez, acolo unde era antrenor secund. Olandezii sunt de acord cu mutarea. 

Gigi Becali dă lovitura! Ovidiu Stângă antrenor la FCSB. Va fi secundul lui Bogdan Vintilă

Pentru FCSB, aducerea lui Ovidiu Stângă poate fi o lovitură de senzaţie, în contextul în care Gigi Becali ar putea fi obligat să formeze şi o echipă de fotbal feminin. Gigi Becali a reacţionat vehement după ce Comitetul Executiv al FRF a decis ca formaţiile din Liga 1 să fie obligate în anii următori să-şi înfiinţeze secţii de fotbal feminin pentru a putea primi licenţa necesară pentru a juca în primul eşalon: ”Nu poate să-mi impuna nimeni ce să fac cu societatea mea comerciala. Sunt banii mei, nu vreau sa fac. Vrei? Fă tu! Ai bani? Fă! Dacă face cineva, face că-i place. Doar n-o sa ma duc acum sa ma uit la fotbal de femei. Nu-mi place! Orice hotarâre a Comitetului Executiv e supusa legii. Trebuia întai consultata Liga! Argăseala are spiritul patronului, nu este sclav. Are spiritul stăpânului. E normal să execute ordinul stapanului. Au făcut-o pe ascuns. Nu mai pot sa faca ce vor. Ce pot sa faca cei de la FRF dacă 10 cluburi nu fac echipa de fotbal feminin?” a tunat Becali la aflarea deciziei.

Patronul FCSB-ului s-ar putea vedea obligat să nu aibă o altă variantă, aşa că sosirea lui Ovidiu Stângă poate fi o primă parte a proiectului de fotbal feminin pe care FCSB va trebui să-l pună în practică. Mai mult, fostul internaţional român are legături importante în fotbalul olandez, iar cei de la FCSB nu exclud o colaborare pe acest sector cu echipa de pe Philipps Stadium.

Viitorul tehnician din curtea FCSB-ului are o carieră impresionantă de jucător. A evoluat în Spania pentru Salamanca, dar şi timp de 5 sezoane pentru PSV Eindhoven, una dintre forţele campionatului olandez de fotbal. S-a retras în 2007 în tricoul formaţiei U Craiova. Pentru naţionala României a strâns 24 de meciuri.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: ovidiu stângăgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare