Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali dă prima lovitură după Euro 2019 şi îl vinde pe Coman la un club uriaş din Europa. Câţi bani va încasa FCSB

Gigi Becali dă prima lovitură după Euro 2019 şi îl vinde pe Coman la un club uriaş din Europa. Câţi bani va încasa FCSB

FCSB

Comentarii

Naţionala României şi-a încheiat aventura la Campionatul European de tineret, după ce a fost eliminată de Germania în semifinalele competiţiei. Deşi n-au jucat marea finală, tricolorii lui Mirel Rădoi au reprezentat surpriză plăcută a turneului final găzduit de Italia şi de San Marino.

În urma evoluţiilor bune de la Campionatul European de tineret, ofertele au început să curgă pentru jucătorii naţionalei României. Puşcaş, Cicâldău, Ianis Hagi sau Andrei Radu sunt în centrul atenţiei pentru un eventual transfer în această vară.

Florinel Coman a fost titular într-o singură partidă la acest turneu final, în ultima etapă a grupelor, cu Franţa, însă evoluţia excelentă din meciul cu Anglia le-a atras atenţia multor scouteri de la cluburi importante din Europa. Astfel, mijlocaşul celor de la FCSB este foarte aproape de a pleca de la vicecampioana României mai repede decât s-ar fi aşteptat.

Becali dă lovitură. Coman, aproape de a pleca de la FCSB

Conform presei din Italia, Florinel Coman a intrat pe lista de transferuri a unui club important din Serie A. Fiorentina a avut în sezonul trecut o echipă extrem de tânără, iar asta s-a văzut şi în evoluţiile oscilante pe care le-a avut în campionat. Gruparea viola a terminat sezonul pe locul 15, însă nu renunţă la strategia de a transfera şi de a creşte tineri de perspectivă din fotbalul european.

Florinel Coman are 21 de ani şi este unul dintre jucătorii care au impresionat la Campionat European de tineret. Astfel, mijlocaşul celor de la FCSB a intrat în atenţia scouterilor Fiorentinei, iar presa din Italia scrie că oferta pregătită de oficialii clubului este de 4 milioane de euro. Însă suma n-ar fi tocmai pe placul patronului roş-albaştrilor. La începutul acestei săptămâni, Gigi Becali a declarat că aşteaptă o ofertă consistentă pentru a se despărţi de Florinel Coman.

"Florinel Coman ţine mingea la picior. Nu mai cade imediat după ce îl împingi. Eu nici nu ştiu valoarea lui Florinel Coman. Eu o să ştiu cât o să cer pe el după cupele europene. Nici nu discut ca Florinel să plece acum. Nici dacă primesc 20 de milioane sau 30 de milioane. De ce? Poate valoarează 60 apoi" , a declarat Gigi Becali.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbcomansteaua 

viewscnt
Articole similare