Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali dă tun după tun la FCSB. Man dă o nouă lovitură şi negociază cu un club important din Europa, după ce a ratat transferul la Norwich

Gigi Becali dă tun după tun la FCSB. Man dă o nouă lovitură şi negociază cu un club important din Europa, după ce a ratat transferul la Norwich

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat un nou titlu de campioană în Liga I, ultimul fiind cucerit în 2015, când antrenor era Constantin Gâlcă, iar acum Gigi Becali a început deja să-şi pregătească lotul pentru noul sezon.

Gigi Becali a bifat deja primele două transferuri pentru stagiunea următoare. Marius Briceag şi Sergiu Buş sunt jucătorii care au rămas liberi de contract, după despărţirile de Universitatea Craiova, respectiv de Gaz Metan, şi care acum au semnat cu FCSB. Patronul roş-albaştrilor şi-a anunţat deja intenţiile pentru sezonul următor şi a recunoscut că principala ţintă a vicecampioanei României este titlul în Liga I.

În plus, Gigi Becali a anunţat alte mutări spectaculoase în actuala perioada de transferuri, care se va încheia în luna octombrie, în urma pandemiei de coronavirus, însă, pe lângă jucătorii pe care îi va aduce, latifundiarul din Pipera se va despărţi, cel mai probabil, şi de multe dintre vedetele sale de la FCSB.

Becali pregăteşte plecarea lui Man de la FCSB

Dennis Man şi Florinel Coman sunt cei mai râvniţi jucători de la FCSB, iar scouterii au venit pe bandă rulantă la meciurile din acest sezon ale roş-albaştrilor pentru a-i urmări pe cei doi fotbalişti. Dacă Florinel Coman a fost dorit insistent de Orlando City, în perioada în care Liga I era oprită din cauza pandemiei de coronavirus, Dennis Man a avut, chiar săptămâna trecută, o ofertă de la Norwich, proaspăt retrogradată din Premier League.

Oficialii clubului englez au venit la Bucureşti pentru a negocia cu Gigi Becali transferul lui Dennis Man, însă patronul de la FCSB n-a acceptat oferta de cinci milioane de euro, astfel că Norwich s-a reorientat şi vrea să-l aducă acum pe Przemysław Płacheta. Însă acum patronul roş-albaştrilor a primit o nouă veste bună. La doar câteva zile de la discuţiile eşuate cu englezii, conform gsp.ro, Gigi Becali a aflat de interesul lui Cagliari pentru mijlocaşul de 21 de ani.

"Dennis poate să evolueze în orice campionat tare din Europa. Multe cluburi sunt interesate de el, însă doar echipa care va oferi bani mulţi îl poate lua pe Man. Este un jucător incredibil. Într-un campionat de top din Europa, Man poate să devină un jucător mult mai bun, iar clubul care îl va lua poate să facă o afacere excelentă. Cagliari? Dennis ar fi încântat să joace în Serie A, dar pentru moment nu există nimic concret din partea clubului italian" , a declarat agentul jucătorului, Anamaria Prodan.

viewscnt
Articole similare
Piscina nu le ajunge. David si Victoria Beckham isi sapa un lac pe mosia de 7 milioane de euro