Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, decizie istorică: "Ferguson de România" a semnat cu FCSB şi va antrena echipa în noul sezon. Anunţ oficial

Gigi Becali, decizie istorică: "Ferguson de România" a semnat cu FCSB şi va antrena echipa în noul sezon. Anunţ oficial

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea să îl transforme pe antrenorul echipei FCSB în Alex Ferguson de România.

Gigi Becali le taie aripile fanilor roş-albaştrilor, care au anunţat, prin vocea liderului Gheorghe Mustaţă, că şi-ar dori ca echipa să fie preluată în viitorul apropiat de Laurenţiu Reghecampf sau Dan Petrescu. "Noi ni-l dorim la Steaua. Cine nu şi-l doreşte pe Reghe în România ca antrenor? Sau pe Dan Petrescu, să spunem şi de el. Sunt cei mai buni antrenori români la ora asta. Dar aşteptăm. Va veni şi timpul ăla. Poate peste şase luni, peste un an. Va veni şi timpul ăla", a afirmat liderul galeriei, Gheorghe Mustaţă.

FCSB i-a prelungit contractul antrenorului pe care Gigi Becali vrea să-l transforme în Alex Ferguson

Cu toate acestea, Gigi Becali nici nu se gândeşte să renunţe curând la serviciile actualului antrenor, pe care vrea să îl transforme în Alex Ferguson de România. "Vintilă stă la FCSB până la moarte!", a anunţat Gigi Becali, care i-a prelungit, recent, contractul antrenorului. Bogdan Vintilă a semnat, în această vară, prelungirea contractului cu FCSB şi va câştiga în jur de 5.000 de euro.

În vârstă de 48 de ani, Bogdan Vintilă a fost adus de Gigi Becali la FCSB în vara anului trecut, iar sub comanda sa echipa a evoluat în nota obişnuită a ultimilor ani. Roş-albaştrii s-au clasat pe locul al doilea în sezonul trecut, loc pe care se află şi în prezent, în play-off-ul Ligii 1.

FCSB a pierdut derby-ul cu CFR Cluj şi a rămas la şapte puncte în spatele liderului. În plus, U Craiova, aflată la egalitate cu FCSB, poate trece pe locul secund în cazul în care nu pierde restanţa cu FC Botoşani. Cu toate acestea, Gigi Becali mărturiseşte că oltenii nu reprezintă o ameninţare pentru FCSB. "Nu îmi e teamă. Ori că e doi sau trei pentru mine e totuna. Pe mine mă interesează unu. Doi-trei tot aia e", a încheiat Gigi Becali.

FCSB - Gaz Metan, duminică, ora 20:00, Telekom Sport 1

Pentru FCSB urmează meciul cu ultima clasată din play-off-ul Ligii 1, Gaz Metan Mediaş. Partida este programată să se dispute duminică, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare