Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, decizie prin care sabotează FCSB? Duckadam a anunţat greşeala făcută de finanţator: "E cea mai tristă veste"

Gigi Becali, decizie prin care sabotează FCSB? Duckadam a anunţat greşeala făcută de finanţator: "E cea mai tristă veste"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al lui FCSB, Helmuth Duckadam, crede că finanţatorul Gigi Becali a greşit atunci când a făcut declaraţii prin care s-a îndepărtat de fanii echipei.

Duckadam, despre fanii FCSB: "Aici va fi o problemă"

În momentul în care galeria FCSB s-a opus numirii lui Marius Şumudică la FCSB, Gigi Becali a arătat că nu ţine cont de dorinţa fanilor. Acum, Duckadam a susţinut că omul de afaceri greşeşte. 

"Vestea cea mai tristă, din punctul meu de vedere, e că FCSB s-a îndepărtat de suporteri. Aici va fi o problemă. A fost şi acea discuţie între manager şi şeful galeriei, reacţia domnului Becali la adresa şefului galeriei. Ieri m-am întâlnit cu un om serios, era foarte dezamăgit de aceste probleme. Din păcate, suporterii se vor îndepărta. Eu nu-mi schimb părerea, FCSB e continuatoarea Stelei din 1986, dar, dacă se va continua în acest ritm, în curând vor rămâne fără suporteri", a declarat fostul portar, luni dimineaţă, la Look Sport LIVE.

În ultimele zile, Gigi Becali a susţinut în mai multe rânduri că nu mai ţine cont de părerea nimănui în privinţa deciziilor pe care le iau la FCSB: "Să-şi dea demisia MM Stoica? Cum adică, tu vii să-mi spui să dau afară un om angajat de mine? MM mi-e ca un frate mai mic. Ce mă, eu vă spun vouă să vă plece copiii de acasă? Eu nu vin, mă, să vă spun asta! Cum să faci aşa ceva?", a susţinut Gigi Becali, conform sursei citate.

VIDEO | Galeria FCSB, iritată la Giurgiu după ce a aflat că Şumudică poate veni antrenor

Afla mai multe despre: gigi becalihelmuth duckadamfcsbfani fcsb 

viewscnt
Articole similare