Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, declaraţii surprinzătoare despre relaţia cu CSA Steaua: ”Fac orice să ne împăcăm”

Gigi Becali, declaraţii surprinzătoare despre relaţia cu CSA Steaua: ”Fac orice să ne împăcăm”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali susţine că ar putea face o cerere prin care să i se permită să joace pe noul stadion Steaua. În acelaşi timp, omul de afaceri spune că este dispus să se împace cu cei de la Steaua, pentru a prelua din nou marca.

În Ghencea se construieşte un nou stadion, cu 30.000 de locuri, care va costa 50 de milioane de euro. Aici urmează să joace CSA Steaua, echipă care acum este în Liga a 4-a. Însă Gigi Becali spune că şi el ar putea face o cerere să mute meciurile FCSB-ului pe noua arenă:

”Dacă vreau, pot să joc pe [viitorul stadion] Ghencea. Fac o cerere. Este un stadion făcut din bani publici. Cum altfel justifică ei un stadion făcut pe 50 de milioane de euro? Cum să nu mă lase să joc acolo? Oricum, echipa Armatei se va desfiinţa. Poate mai rezistă un an”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Surprinzător, fostul europarlamentar susţine că este dispus să se împace cu CSA Steaua. Între cele două au existat mai mult dispute juridice, în urma cărora FCSB a rămas fără dreptul de folosi numele şi marca Steaua. Însă cel mai important dosar este cel în care MApN cere despăgubiri de 37 de milioane de euro pentru folosirea ilegală a mărcii timp de 10 ani. Cu toate acestea, Gigi Becali susţine că este deschis la dialog:

”Fac orice să fie pace, să ne împăcăm! Vreau pace. Nu mă interesează războaiele. Nu mai am energie să mă războiesc. Îmi mai vin uneori gânduri de război, dar zic 'Doamne, ajută, că iar mi-au venit nebuniile'. Vreau pace”, a mai spus Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalisteauafcsbghenceamapn 

viewscnt
Articole similare