Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, desfiinţat în direct după ce l-a dat afară pe Ondrasek: ”Patronul e nebun. N-am trăit aşa ceva niciodată”

Gigi Becali, desfiinţat în direct după ce l-a dat afară pe Ondrasek: ”Patronul e nebun. N-am trăit aşa ceva niciodată”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost desfiinţat în direct pe televiziunea cehă, după ce l-a dat afara pe Zdenek Ondrasek, în urma a doar 110 minute jucate în tricoul FCSB-ului.

Zdenek Ondrasek a fost adus cu mari speranţe de Gigi Becali la FCSB, însă atacantul ceh nu a rezistat prea mult la Bucureşti. Însumând doar 110 minute pentru ”roş-albaştri”, în trei partide, jucătorul de 32 de ani a fost dat afară de la club după puţin peste o lună.

Venit pe 1 iulie, Ondrasek şi-a reziliat contractul cu FCSB pe 4 august, iar revenit în ţara natală, a dezvăluit prin ce chinuri a trecut la Bucureşti. Internaţionalul ceh a povestit fostului prietenului David Limbersky, şi el fost jucător la Plzen, despre viaţa la formaţia ”roş-albastră”.

Gigi Becali, desfiinţat în direct după ce l-a dat afară pe Ondrasek

”Am vorbit cu Ondrasek. Şi el a fost surprins de cum a fost tratat. A spus că e o junglă acolo. Chiar aşa pare! Patronul de acolo e un nebun. Cred că nimănui nu i-ar plăcea să lucreze cu el. E ceva extrem, n-am trăit niciodată aşa ceva!”, a dezvăluit Limbersky la O2 TV Sport Cehia.

Valul de critici la adresa latifundiarului a continuat, cu un câştigător al Ligii Campionilor distrugându-l pe patronul FCSB-ului. Vladimir Smicer, fost jucător al lui Liverpool între 2005 şi 2007, a vorbit şi el despre felul în care Becali îşi administrează afacerea.

”Nu cred că am trăit aşa ceva. În Franţa am avut un preşedinte puternic, decidea transferurile şi concedia antrenorii. Mergea şi în vestiar. Simţeai că el e ăla care conduce clubul. Dar în niciun caz nu făcea ca Becali. Dacă nu-i plăcea un jucător, îl punea pe lista de transferuri la următoarea perioadă de transferuri”, a adăugat Smicer.

Rămas liber de contract, Zdenek Ondrasek este în căutarea unei noi echipe. Cotat la 650 de mii de euro, atacantul cu şapte apariţii şi două goluri pentru naţionala Cehiei se află pe final de carieră şi îşi va încheia timpul ca jucător, cel mai probabil, în ţara natalaă, după experienţa abjectă avută în România.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbzdenek ondrasek 

viewscnt
Articole similare