Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, despre transferurile pe care le plănuieşte la FCSB! Pe ce posturi se va întări echipa antrenată de Toni Petrea

Gigi Becali, despre transferurile pe care le plănuieşte la FCSB! Pe ce posturi se va întări echipa antrenată de Toni Petrea

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, consideră că echipa are un lot aproape definitivat pentru restul sezonului. Omului de afaceri încearcă, totuşi, să facă ultimele transferuri pentru titlu.

FCSB, despre transferurile de la FCSB

FCSB e lider în clasament, la final de an, iar Gigi Becali plănuieşte doar câteva transferuri în mercato din iarnă. Conform declaraţiilor omului de afaceri, la FCSB ar urma să mai vină doar un atacant şi un fundaş central:

"La noi, eventual, dacă trebuie să luăm, e posibil să aducem un atacant, să spunem. Şi un fundaş central, dar, în rest, nu cred", a spus Gigi Becali pentru PRO TV şi Sport.ro. 

Dezamăgit de Alexandru Buziuc şi Sergiu Buş, Gigi Becali l-ar putea aduce pe Dumitru Cardoso, de la Gaz Metan. Fotbalistul îşi doreşte să plece de la echipa din Mediaş, iar FCSB s-a arătat interesată de el şi în trecut. 

În privinţa postului de fundaş central, Gigi Becali ar putea reveni la pista Andrei Chindriş. Finanţatorul FCSB şi Valeriu Iftime au negociat şi în trecut, dar cei doi nu s-au pus de acord în privinţa sumei de transfer. 

FCSB e pe primul loc în Liga 1, cu 34 de puncte, cu două mai multe decât Universitatea Craiova, care e pe locul secund, şi cu trei mai multe decât ocupanta locului al treilea, CFR Cluj

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalitransferuri 

viewscnt
Articole similare