Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali detonează „BOMBA” în Gruia ‼️ FCSB, gata să îi ia gratis pe doi dintre titularii lui CFR Cluj

Gigi Becali detonează „BOMBA” în Gruia ‼️ FCSB, gata să îi ia gratis pe doi dintre titularii lui CFR Cluj

FCSB

Comentarii

Doi dintre fotbaliştii de bază ai lui CFR Cluj sunt pe lista celor de la FCSB. Deşi a luat al treilea titlu consecutiv, campioana României se confruntă cu probleme financiare. De acest lucru vrea să profite Gigi Becali şi să pună mâna pe Damjan Djokovic şi pe Kevin Boli.

Gigi Becali nu se abţine de la transferuri. Djokovic şi Boli pot ajunge la FCSB

Conform fanatik.ro, Djokovic şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract. Croatul are aproximativ patru luni de restanţe la plata contractului. Nemulţumit de această situaţie este şi Kevin Boli. ProSport anunţă că francezul ar fi urmat şi el demersul lui Djokovic, el fiind supărat şi din cauza criticilor pe care i le-a adus Dan Petrescu pentru cartonaşul roşu primit în finalul meciului cu Gaz Metan.

„Acum, la 30 de ani nu prea mai am mult de jucat şi dacă vine pentru mine o ofertă mai bună din punct de vedere sportiv şi mai ales economic, sper ca şi lumea de la CFR să mă înţeleagă. Nu ştiu cine a promis ce, dar în primul rând cred că jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi e ceva inadmisibil.

Nu vreau explicaţii, vreau să văd banii în cont. Mai ales după ce am făcut anul acesta, cred că meritam şi noi respect. Nu e vorba numai despre bani, e vorba şi despre respect. Dacă cineva nu se ţine de cuvânt, pe mine mă deranjează, a declarat Damjan Djokovic pentru Telekom Sport.

În cazul în care va ajunge la FCSB, Djokovic se va bate cu Filip, Popescu, Oaidă, Olaru, Nedelcu, Tănase, Moruţan sau Perianu pentru postul de mijlocaş central. În schimb, Boli ar avea o misiune mai uşoară de a se impune printre titularii lui Toni Petrea.

Roş-albaştrii suferă din plin la capitolul fundaşi centrali, acolo unde FCSB nu are decât doi stoperi de meserie, pe Iulian Cristea şi pe Andrei Miron. În centrul defensivei ar putea apărea şi Dragoş Nedelcu, dar mijlocaşul venit de la Viitorul e în continuare accidentat.

  • Damjan Djokovic mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2022 şi este cotat de transfermarkt.com la 1,7 milioane de euro
  • Kevin Boli valorează 1,1 milioane de euro şi este împrumutat de la Guizhou Hengfeng, contractul său cu gruparea chineză expirând la finalul lui 2020

Afla mai multe despre: becalifcsbcfr clujbolidjokovic 

viewscnt
Articole similare