Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ”dezlănţuit” la adresa arbitrajului din partida cu U Craiova: ”Sunteţi ceva la cap? Şiretlicuri mizerabile”

Gigi Becali, ”dezlănţuit” la adresa arbitrajului din partida cu U Craiova: ”Sunteţi ceva la cap? Şiretlicuri mizerabile”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), este foarte sigur că echipa sa va cuceri titlul în acest sezon, chiar dacă are parte de arbitraje pe care le consideră potrivnice.

Omul de afaceri s-a arătat extrem deranjat de modul în care arbitrii partidei FCSB - Universitatea Craiova au gestionat faza la care a fost anulat cartonaşul roşu al lui Basilio Ndong pentru un ofsaid la David Miculescu.

Gigi Becali l-a criticat dur pe Ovidiu Haţegan: ”A făcut titi titi pe el”

Eliminarea a fost anulată în urma discuţiilor pe care ”centralul” Adrian Cojocaru le-a purtat cu arbitrii din camera VAR, la îndemnul lui Ovidiu Haţegan.

Gigi Becali este de părere că argumentele grafice aduse de arbitrii din camera VAR, în frunte cu Ovidiu Haţegan, sunt doar nişte scuze puerile, absurde, aduse din dorinţa acestora de a face rău FCSB-ului.

În acelaşi timp, omul de afaceri este sigură că FCSB va câştiga titlul în acest sezon, chiar dacă arbitrii par montaţi să le pună piedici.

Dacă e să o luăm pe arbitraj: la Farul gol valabil. Vezi, Doamne, a influenţat faza Omrani. Nu e adevărat. Era gata meciul.

Apoi, cu Craiova. Umărul nu avea cum să fie mai încolo de piciorul? E clar că dacă este vârful bocancului este mai în faţă. Noi n-avem tehnologia de sus, doar p-aia de jos. Nu e ofsaid. Este eliminare şi la revedere, s-a terminat meciul.

Haţegan (n.r. - arbitru din camera VAR) a făcut tititi pe el şi a zis să inventeze ceva, că el e genial, o prostie care nu există. Stătea aşa (n.r. - înclinat)? Stătea drept. A şi încercuit, să arate arbitrului că e ofsaid. Că poate lumea nu-şi dă seama de şmecherie.

Sunteţi ceva la cap? Tot o să iau campionatul, tot o să bat pe toţi şi tot degeaba faceţi toate aceste şiretlicuri mizerabile. Cu ofsaid, cu vrăjeală, minciună!”, a declarat Gigi Becali, marţi, la conferinţa de presă.

VIDEO: Gigi Becali, în conferinţa de presă

Afla mai multe despre: gigi becaliu craiovafcsb,  

viewscnt
Articole similare