Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali dezvăluie în ce condiţii nu va mai interveni peste Dinu Todoran la echipă: ”Dacă face asta, nu mă mai bag. Ce nevoie am?”

Gigi Becali dezvăluie în ce condiţii nu va mai interveni peste Dinu Todoran la echipă: ”Dacă face asta, nu mă mai bag. Ce nevoie am?”

FCSB

Comentarii

În primul meci oficial la conducerea FCSB-ului, Dinu Todoran a schimbat ambii fundaşi centrali la pauză, recunoscând în urma meciului că decizia nu i-a aparţinut.

Până acum, majoritatea tehnicienilor ”roş-albaştri” au negat că finanţatorul ar fi atât de implicat la echipă, însă Dinu Todoran a dat cărţile pe faţă în urma meciului cu Botoşani.

Întrebat de schimbările făcute la pauză, când a înlocuit ambii fundaşi centrali, tânărul antrenor a spus că ”ştiţi cum se procedează la noi”. Deşi insinuarea acestuia părea clară, Gigi Becali susţine acum că nu toate deciziile îi aparţin, ci că se sfătuieşte cu Todoran şi decid împreună.

Latifundiarul chiar a afirmat că dacă echipa ar presta la un nivel înalt doar cu ajutorul antrenorului, atunci nu s-ar mai implica deloc. Însă, finanţorul FCSB-ului este reticent să ofere controlul complet unui antrenor, întrucât acesta este un angajat şi i-ar putea pierde averea.

Gigi Becali dezvăluie în ce condiţii nu va mai interveni peste Dinu Todoran la echipă

”E posibil să primească libertate, în funcţie de cunoaştere, de rezultate, în momentul în care eu o să consider că antrenorul face alegerea bună. Acum ne consultăm, dar alegerea el o face. Cu Todoran am vorbit înainte de meci, mi-a zis cum crede că ar fi bine, că vrea să încerce să joace cu Creţu închizător. 

I-am zis «bine, mă tată, cum zici tu». Nu eu am făcut echipa. El mi-a explicat, eu am zis «da». Să nu credeţi că oblig. Nu, tată! Eu văd ce părere are el, îmi spune ce idei are pentru dezvoltarea jocului. Dacă văd că ideile lui sunt bune... ideea cu Creţu la închidere nu a fost bună.

Eu am fost de acord cu el, am zis că poate e specialist, dar nu a fost o idee bună. Dacă vedeam că e bine cu Creţu închizător, aş fi zis «da, uite, e deştept, nu mă mai bag». Dacă o să se lege o echipă adevărată, care să câştige campionatul la 7-8 puncte diferenţă, la revedere, nu mă mai bag. Ce nevoie am?

Dar până atunci, nu vreau să ajung ca Dinamo, Rapid, Vaslui, Oţelul, Urziceniul şi altele, că pot enumera multe. Nu vreau să pierd ca Negoiţă 25 de milioane, ca Borcea 7-8 şi cu puşcărie, cum a pierdut Copos nu ştiu câte milioane şi puşcărie, ca Porumboiu cu 50 de milioane pierdute.

Dacă cineva mă critică pentru asta, greşeşte. Nu voi lăsa niciodată ca averea mea să fie risipită de angajaţi. Antrenorul este un angajat”, a spus Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: dinu todoranfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare