Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali dezvăluie motivul principal pentru care l-a adus pe Mamut la FCSB: ”Nu vreau goluri. Doar asta vreau”. Cine va conduce atacul în derby-ul cu Rapid

Gigi Becali dezvăluie motivul principal pentru care l-a adus pe Mamut la FCSB: ”Nu vreau goluri. Doar asta vreau”. Cine va conduce atacul în derby-ul cu Rapid

FCSB

Comentarii

Înaintea derby-ului cu Rapid, Gigi Becali a discutat despre motivul pentru care l-a adus pe Mamut la FCSB şi formula de start a ”roş-albaştrilor” pentru partida de pe Arena Naţională.

Rapid şi FCSB se vor întâlni pentru prima oară în ultimii şase ani şi jumătate, duminică seara, de la ora 21:30. Derby-ul dintre cele două este aşteptat cu sufletul la gură de fani, cu peste 30 de mii de bilete vândute până acum.

Înaintea duelului de foc de pe Arena Naţională, Gigi Becali şi-a dat de gol planul de joc. Finanţatorul formaţiei ”roş-albastră” a dezvăluit că va începe cu Florin Tănase în atac, aşa cum a făcut-o sezonul trecut, în ciuda atacanţilor de meserie de pe bancă, precum Mamut sau Dumiter.

Dacă jucătoru adus de la Sepsi nu l-a convins încă pe latifundiar, cel adus de la Craiova l-a încântat. Becali a dezvăluit că Mamut este un atacant cu un profil perfect pentru FCSB. Finanţatorul bucureştenilor nu doreşte un golgheter în atac, ci un jucător care poate lega jocul, înal şi impunător, aşa cum îl vede pe vârful croat.

Gigi Becali dezvăluie motivul principal pentru care l-a adus pe Mamut la FCSB

”În centrul atacului o să joace Tănase, dar Mamut, cu siguranţă că va intra. Mamut şi Dumiter, de Mamut chiar mi-a plăcut, pe Dumiter încă mai trebuie să îl verific. Acum ştiu şi echipa. Să nu crezi că vreau mare atacant, să fie mare goleador şi vedetă.

Eu vreau un atacant ca Mamut, când vine mingea la tine, să nu sară 3 metri, să nu sară din tine la adversar. Să o protejezi puţin şi să o returnezi, atâta vreau. Sau la centrare să dea cu capul, atâta vreau la un atacant, nici nu vreau să dea goluri, vreau să dea ceilalţi goluri, dar măcar să protejeze.

Când vine mingea la tine să poţi să faci o preluare, mă, nu să se lovească mingea de tine ca de perete”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Rapid şi FCSB se vor duela duminică seara, de la ora 21:30. Partida poate fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliivan mamutrapid fcsb 

viewscnt
Articole similare