Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă despre Mihai Rotaru: „Are gaură 25 de milioane săracul şi ia bătaie cu 3-0!”

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă despre Mihai Rotaru: „Are gaură 25 de milioane săracul şi ia bătaie cu 3-0!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a făcut o dezvăluire-şoc despre Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova.

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă despre Mihai Rotaru: „Are gaură 25 de milioane săracul şi ia bătaie cu 3-0!” 

Patronul FCSB a pus sare pe rană şi a oferit un detaliu despre situaţia lui Mihai Rotaru la clubul din Bănie. Becali este sigur că omul de afaceri are o pierdere uriaşă de când a hotărât să investească în fotbal, o pierdere cotată la ordinul zecilor de milioane de euro.

Mai mult decât atât, patronul FCSB a reamintit că, în ciuda datoriilor uriaşe, oltenii nici nu reuşesc să aibă performanţe, fiind învinşi cu 3-0 chiar de FCSB, în recentul derby din Superligă.

„Voi să ştiţi un lucru. Rotaru e mai băgat ca mine acum. Are vreo 20, 25 de milioane de euro gaură. Un om care are 25 de milioane gaură la fotbal şi mănâncă bătaie 0-3 trebuie să-l înţelegem, săracul. Sunt banii lui acolo, nu?”, a dezvăluit Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Dorit de FCSB şi U Craiova, jucătorul a ales. Cu cine a semnat, după ofertele lui Becali şi Rotaru

Fotbalistul pe care l-au ofertat Becali şi Rotaru, respectiv FCSB şi Universitatea Craiova, este Andres Dumitrescu (22 de ani), jucătorul pe care Sepsi l-a vândut în Cehia, la Slavia Praga, şi în schimbul căruia a primit un milion de euro pe finalul perioadei de mercato.

Presa din Cehia a dezvăluit zilele trecute interesul FCSB pentru Andres Dumitrescu, despre care a susţinut că a fost aproape să semneze, însă totul a picat din cauza unui comision prea mare cerut pentru perfectarea mutării. Apoi, invitat la Orange Sport, Eugen Neagoe a dezvăluit că şi Craiova a fost interesată de Dumitrescu.

În perioada de mercato din iarnă, la începutul lui 2023, când oltenii îi căutau o dublură lui Nicuşor Bancu - accidentat la vremea respcectivă, Andres Dumitrescu a intrat pe lista Universtităţii Craiova. Mihai Rotaru n-a ajuns, însă, la un acord cu Sepsi pentru transfer, din cauza sumei solicitate de clubul din Sf. Gheorghe.

"Am avut o discuţie, în iarnă, cu Mihai Rotaru, am vrut să-l aduce la Craiova. Cred că a şi vorbit la Sf. Gheorghe. Dacă-mi aduc aminte, şi eu am vorbit cu patronul, cu domnul Dioszegi, dar cred că a fost vorba de o sumă mare. Cred, nu mai ştiu exact. E un jucător bun, sigur", a spus Eugen Neagoe, la Orange Sport.

În cele din urmă, însă, Andres Dumitrescu a semnat cu Slavia Praga, în Cehia, iar Sepsi a încasat un milion de euro în schimbul fundaşului stânga. Acesta a şi fost prezentat oficial, după ce mutarea peste hotare s-a perfectat cu puţin timp înainte de închiderea perioadei de mercato.

Fundaşul stânga, Andres Dumitrescu, a jucat 11 meciuri în toate competiţiile actualului sezon la Sepsi, timp în care a pasat decisiv o dată. La Sepsi din 2020, fotbalistul a bifat 88 de meciuri în total, două goluri şi şase assist-uri în tricoul celor de la Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: gigi becalimihai rotarufcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare