Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, dezvăluirile momentului despre transferul lui Florin Tănase! ”Nu accept niciun euro mai puţin” Ce a spus patronul FCSB

Gigi Becali, dezvăluirile momentului despre transferul lui Florin Tănase! ”Nu accept niciun euro mai puţin” Ce a spus patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Florin Tănase ar putea pleca de la FCSB, dar Gigi Becali este hotărât să negocieze la sânge.

Internaţionalul român trece prin cea mai bună forma a carierei sale, iar în sezonul trecut a fost desemnat cel mai bun marcator din campionatul românesc. Pentru moment, Gigi Becali nu are de gând să îi dea drumul până când nu va primi o ofertă care îl va convinge. Tănase este dorit de un club din Arabia Suadită, dar oferta nu este pe placul lui Gigi Becali, care doreşte 4,5 milioane de euro în schimbul decarului de la FCSB. 

Nu accept niciun euro mai puţin nici la Moruţan, nici la Tănase. Lucrurile sunt clare. Dacă arabii îmi dau 4.500.000 de euro, atunci batem palma imediat”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Evoluţiile excelente pe care le-a avut, au făcut ca Tănase să fie pe lista unor cluburi precum Anderlecht, Olympique Marseille, Sampdoria, Başakşehir şi New York City. Contractul lui Tănase mai este valabil până în vara lui 2022, iar Becali a recunoscut că ar dori să rămână la echipă şi chiar i-a propus o mărire a salariului. 

Jucătorul în vârstă de 26 de ani este cotat de site-ul Transfermarkt la 5 milioane de euro. În sezonul trecut, el a jucat în tricoul FCSB-ului 36 de meciuri, a înscris 25 de goluri şi a oferit 6 pase decisive. 

Lucian Sânmărtean a vorbit despre o eventuală mutarea a lui Florin Tănase în Arabia Saudită

”În ţările arabe este destul de delicat. El trebuie să îşi urmărască interesul financiar pentru că nu mai are mult de jucat. Mai are 5, 6, 7 ani, el trebuie să şi pună deoparte că nu e uşor să trăieşti după fotbal. Şi eu cred că ţările arabe îl depărtează puţin de echipa naţională, ăsta e singurul minus pe care pot să il atribui. Dacă îşi doreşte să rămână în circuitul echipei naţionale, trebuie să găsească o altă soluţie”, a spus fostul internaţional român. 

 

Afla mai multe despre: tănase-fcsb-becali-arabia saudită 

viewscnt
Articole similare