Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, din nou antrenorul din umbră? Reacţia lui Toni Petrea după ce jucătorul intrat la pauză a adus victoria cu Universitatea Craiova

Gigi Becali, din nou antrenorul din umbră? Reacţia lui Toni Petrea după ce jucătorul intrat la pauză a adus victoria cu Universitatea Craiova

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să câştige în deplasarea de pe Oblemenco, împotriva Universităţii Craiova, scor 3-2.

FCSB a reuşit să câştige confruntarea cu Universitatea Craiova, scor 3-2, în Bănie. Cordea a dat lovitura pe final de meci, în urma unui joc spectaculos prestat de ambele echipe.

Toni Petrea a fost mulţumit de rezultat, dar dezamăgit de câteva dintre greşelile elevilor săi, care i-ar fi putut costa meciul.

O singură schimbare a fost făcută de FCSB la pauză, aşa cum obişnuia Becali, iar aceea a fost cea ce a adus victoria FCSB-ului.

Gigi Becali, din nou antrenorul din umbră?

Din nou un meci cum am anticipat, dificil, un adversar care ne aşteptam să ne pună probleme, mai ales în prima parte a jocului, am suferit, am absorbit presiunea.

Mă bucur că nu am renunţat la luptă şi că am putut înscrie golul victoriei. Nu am revăzut faza (n.r. penalty-ului), din păcate am primit două goluri pe greşeli ale noastre, pe posesia noastră.

Vedem, analizăm, sper pe viitor să reparăm greşelile pe care le facem. (n.r. despre faptul că golul victoriei a fost marcat de Cordea, intrat la pauză) Avem în lot jucători valoroşi, buni, care pot face diferenţa în orice moment, nu contează când intră pe teren, doar să îşi facă treaba.

Poate a fost o poziţionare greşită la Cristea (n.r. la faza penalty-ului), dar mă deranjează că am pierdut mingea în jumătatea proprie. Dumiter trebuie să se pregătească în continuare, să îşi facă datoria când intră pe teren (n.r. şi va mai primi şanse).

Sunt trei puncte foarte importante, dar nu decisive, nu cred că Universitatea Craiova a ieşit din lupta pentru titlu, deocamdată principalul obiectiv e să intrăm în play-off.

Eu cred că la ce echipa şi staff are Craiova se va lupta până la final. Jocul are 90 de minute, mereu vrem să începem bine, însă nu ne iese mereu acest lucru, o să ne gândim, mai analizăm şi vedem”, a declarat Toni Petrea.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare