Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, după etapa a 13-a: "Facem 21 de puncte până la finalul anului. Dacă nu, să mă faceţi prost"! După victoria cu U Craiova - misiune îndeplinită

Gigi Becali, după etapa a 13-a: "Facem 21 de puncte până la finalul anului. Dacă nu, să mă faceţi prost"! După victoria cu U Craiova - misiune îndeplinită

Fotbal

Comentarii

Multă lume a râs de Gigi Becali la finele lunii octombrie, după ce finanţatorul celor de la FCSB s-a avântat să spună că echipa sa va acumula 21 de puncte până la finalul anului 2019. Era etapa a 13-a, FCSB era pe locul opt, după s-a zbătut câteva runde în zona locurilor retrogradabile. Becali plusa atunci şi spunea: "Dacă nu facem atâtea puncte, puneţi pe prima pagină: Becali eşti prost!".

Nici cel mai optimist suporter al FCSB-ului nu a crezut în vorbele lui Gigi Becali, din 22 octombrie, atunci când latifundiarul din Pipera a vorbit pentru Pro X. Toată lumea îl cunoaşte pe Gigi Becali că vorbeşte prea mult uneori, însă de data aceasta i-a ieşit cu vârf şi îndesat pronosticul sau premoniţia.

FCSB a învins-o pe U Craiova, duminică seară, pe Arena Naţională, scor 2-0, iar formaţia antrenată de Bogdan Argeş Vintilă a obţinut a şaptea victorie din ultimele opt runde, adică 21 de puncte acumulate până la ultimul meci din 2019. În contextul în care s-a amânat partida cu FC Voluntari, din deplasare.

"Dacă iau sub 21 de puncte în nouă etape să scrieţi: Becali eşti prost!"

"Uită-te la clasament. Avem acum trei meciuri, nu avem cum să nu le câştigăm. Chiar dacă luăm gol, că arbitrul ne-a dat gol cu Chindia, că nu a dat fault la Planic, revenim şi câştigăm. Avem valoare, suntem puternici. În următoarele nouă meciuri, facem 27 de puncte. Hai nu 27, dar 21 facem sigur. Poate facem egal cu CFR Cluj, U Craiova şi Viitorul, echipele mai puternice. Ne rămân 21 de puncte. Pe celelalte le spulberăm, le dăm câte 3-4 goluri. Ţine declaraţia mea, scrie acolo, să rămână în istorie. Să vedem dacă eu, Becali, sunt prost. Dacă iau sub 21 de puncte în nouă etape să scrieţi: Becali eşti prost!", declara Gigi, la Pro X, în acea perioadă.

În acest moment, FCSB este pe locul 3, după 22 de runde, cu 39 de puncte, cu un meci în minus, cel cu FC Voluntari. Astra Giurgiu este pe 2, cu 43 de puncte, iar lider rămâne CFR Cluj, cu 44 de puncte.

Ultimele opt etape pentru FCSB:

  • Hermannstadt - FCSB 0-4
  • FCSB - Sepsi 2-1
  • FC Botoşani - FCSB 0-2
  • FCSB - Astra - 1-3
  • Poli Iaşi - FCSB 1-2
  • FCSB - Gaz Metan 2-0
  • FC Viitorul - FCSB 0-2
  • FCSB - U Craiova 2-0.

Afla mai multe despre: fotbalgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare