Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali e convins că oltenii se încurcă în Liga 1: "U Craiova nu va lua titlul. Să vă explic de ce"

Gigi Becali e convins că oltenii se încurcă în Liga 1: "U Craiova nu va lua titlul. Să vă explic de ce"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, nu a fost convins de pretaţia fotbaliştilor săi, dar nici de olteni. Omul de afaceri susţine că U Craiova nu poate câştiga titlul şi a susţinut argumentele sale, imediat după derby-ul de pe "Ion Oblemenco".

VIDEO | U Craiova - FCSB 2-1 (Cicâldău 24 - pen., Nistor 55 - pen. / Cristea 37)

U Craiova are o şansă uriaşă de a câştiga titlul în Liga 1, după ce a reuşit să învingă şi în derby-ul cu FCSB, scor 2-1. Totuşi, şansele oltenilor de a-şi realiza marele vis ar fi scăzute, conform lui Gigi Becali. 

Omul de afaceri crede că U Craiova "nu a jucat ca o campioană": „Craiova nu a jucat nimic! Nu a avut nicio ocazie! Noi am avut 100 de ocazii, am jucat... Bine, nici noi nu am jucat prea bine. Eu zic că ei nu vor lua titlul. Să vă explic de ce. Craiova nu are valoare de campioană! Nu a jucat ca o campioană! Trebuia să ai mai multe ocazii când joci acasă. Nu ştiu dacă CFR Cluj e mai bună...”, a declarat Gigi Becali la Look Plus.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Cicâldău '24 (p) şi Nistor '55 (p) pentru gazde, respectiv Cristea '37 pentru oaspeţi. În urma acestui rezultat, oltenii s-au desprins în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, care va evolua luni, în aceeaşi etapă.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi după înfrângerea cu U Craiova: "Unde te trezeşti, mă? Pe câmpie? L-am sunat pe MM Stoica şi a început şi el să râdă"

Primele transferuri la FCSB! Disperat, Gigi Becali a recunoscut tot. A sunat pentru fotbalistul de milioane: "El e"

Afla mai multe despre: gigi becaliu craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare