Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali e decis să-l aducă la FCSB! Transferul de 1 milion de euro pe care-l pregăteşte: "Se află într-o continuă creştere"

Gigi Becali e decis să-l aducă la FCSB! Transferul de 1 milion de euro pe care-l pregăteşte: "Se află într-o continuă creştere"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, priveşte mai relaxat actualul sezon din Liga 1, mai ales acum, când FCSB a ajuns la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, în fruntea clasamentului. Acest lucru poate fi în avantajul conducătorilor de la FC Botoşani.

FCSB se prezintă într-o formă sportivă foarte bună, a depăşit problemele legate de COVID-19 şi pare mai puternică de la meci la meci. În actualele coordonate, Gigi Becali poate reveni şi el la sentimente mai bune legate de investiţii. În ultima perioadă de transferuri, acesta a preferat să se întărească doar cu jucători reîntorşid după împrumuturi sau cu jucători liberi de contract.

Poziţia excelentă din clasament, coroborată cu problemele de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova, o pune pe FCSB în postura marii favorite la titlu în acest sezon. Un titlu pe care îl aşteaptă din 2015. Astfel, Gigi Becali poate băga din nou adânc mâna în buzunar, aşa cum o făcea "pe vremuri", şi-şi poate îndeplini marea dorinţă - formarea unei echipe care să se bată din nou cu succes în cupele europene.

Primul pe listă este fundaşul dreapta român, de la FC Botoşani, Denis Haruţ, pe care îl doreşte foarte mult, dar la care nu poate ajunge din cauza pretenţiilor foarte mari avute de patronul moldovenilor, Valeriu Iftime. În momentul de faţă, FCSB are un singur fundaş dreapta de meserie, pe Vali Creţu, convocat recent la echipa naţională, însă nu are o dublură de valoarea asemănătoare. Pe acel post mai joacă Gabi Enache, însă acesta provine din mijlocaş dreapta şi are lacune defensive.

Gigi Becali e decis să-l aducă la FCSB! Transferul de 1 milion de euro pe care-l pregăteşte: "Se află într-o continuă creştere"

În urmă cu câteva săptămâni, Gigi Becali l-a sunat pe Valeriu Iftime pentru a-i face o ofertă pentru Denis Haruţ, însă s-a lovit de un refuz din partea omologului său.

"Preţul lui Haruţ nu îl pot estima, deoarece el se află într-o continuă marjă de creştere. Diferenţa dintre ce oferă domnul Becali pentru el şi căt vrem noi în schimbul său este una foarte mare, ca să putem negocia!”, a declarat Iftime pentru Realitatea Sportivă.

Mai exact, Valeriu Iftime a cerut în schimbul lui Denis Haruţ - 1 milion de euro, deoarece acesta ar mai fi şi-n vizorul mai multor formaţii din liga secundă italiană. De asemenea, Haruţ este convocat frecvent la echipa naţională de tineret, iar Iftime simte că profita de acest lucru.

Cu toate acestea, jucătorul nu este foarte convins că rămânerea la Botoşani ar fi cel mai bun lucru din cariera sa, mai ales că în acest sezon echipa lui Marius Croitoru pare mai mult interesată de salvarea de la retrogradare.

Gigi Becali a refuzat să propună o ofertă la nivelul aşteptărilor lui Valeriu Iftime, însă ar putea să se răzgândească până în iarnă. FCSB împarte prima poziţie a clasamentului cu Universitatea Craiova şi are un moral excelent, cu cinci runde rămase din acest an.

Sunt şanse foarte mari ca Gigi Becali şi Valeriu Iftime să ajungă la un consens, aşa cum au făcut-o şi în cazul jucătorilor Răzvan Oaidă, Olimpiu Moruţan, George Miron sau Aristidis Soiledis. Greu de crezut că cifra tranzacţiei va fi 1 milion de euro, însă o negociere va putea fi constructivă pentru ambele părţi. Valeriu Iftime este cunoscut ca un om de afaceri care ţine de preţ, dar care ştie când să renunţe la orgolii atunci când situaţia o cere. Ultimele experienţe l-au învăţat acest lucru.

Valeriu Iftime a refuzat oferte de peste 1 milion de euro pentru Marko Dugandzic, Hervin Ongenda şi Andrei Chindriş, apoi, pe primii doi i-a "pierdut" aproape gratis, iar pe Andrei Chindriş nu a mai reuşit să-l vândă deloc, momentan.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare