Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali e dispus să-l umple de bani: ”Îi fac salariul 20-25.000 de euro. Plus primă de 500.000 de euro”

Gigi Becali e dispus să-l umple de bani: ”Îi fac salariul 20-25.000 de euro. Plus primă de 500.000 de euro”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la Gigi Becali (65 de ani) este cunoscut pentru dărnicia sa, mai ales atunci când persoanele în cauză reuşesc să-i ”intre pe sub piele” omului de afaceri.

Una dintre cele mai mari dorinţe profesionale pe care Gigi Becali le are în acest moment este calificarea FCSB-ului în grupele unei competiţii europene.

Dacă acest lucru se va întâmpla, afaceristul este gata să-l umple de bani pe antrenorul Elias Charalambous.

Elias Charalambous i-a intrat la inimă lui Gigi Becali

Elias Charalambous i-a demonstrat lui Gigi Becali că este un om loial, supus, cu frică de Dumnezeu şi care nu pune preţ numai pe aspectul financiar. Un om exact pe placul patronului de la FCSB.

Cipriotul i-a transmis şefului său că, indiferent de ce ofertă financiară va primi - chiar şi de ordinul milioanelor de euro - întâi îi va cere lui permisiunea să plece. Şi dacă nu o va primi, nu se va supăra şi va rămâne la club.

Pentru aceste vorbe, Gigi Becali este dispus să meargă pe mâna lui Elias Charalambous în continuare, atâta timp cât şi rezultatele ţin cu el, şi este gata să-i mărească salariul şi să-i ofere un bonus consistent pentru a o duce pe FCSB în grupele cupelor europene.

Charalambous dacă califică echipa (n.r. - grupele Champions League) nu pleacă. I-am zis eu în glumă, ‘Băi, o să te vând şi pe tine şi o să iei 3 milioane de euro salariu’. Şi ştii ce a zis? ‘Dacă am ofertă, tu de vei zice să merg, o să merg’.

Şi pentru cuvintele astea, dacă mă ajută Dumnezeu, îi voi face salariul atât de mare ca să nu mai plece în nicio ţară din Arabia, să stea la mine la biserică, la bază la FCSB. Îi voi face salariu mare, îi voi da prime mari din calificări şi să nu mai plece nicăieri.

Dacă aşa a zis. ‘De voi avea ofertă, o să te întreb pe tine dacă eşti de acord. Şi fac ce zici tu’. Păi vezi? El are 1 an contract, până în vară, dar gata, acum el are cât vrea el. Cât vrea el şi cât vreau eu. Eu vreau pentru că e un om extraordinar.

O să văd în funcţie de rezultate, că vreau să îl ţin, trebuie să îi dau salariu mare. El n-are acum decât 5000 de euro. Dacă ne calificăm într-o cupă europeană îi dau 20-25 de mii. Îi dau primă 500 de mii. Nu mai vreau să plece omul. Campionatul îl luăm, deci clar îi prelungesc”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalielias charalambous,  

viewscnt
Articole similare