Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali e pus pe glume: ”Îl vinde Gică Hagi pe Saligny? Ce mă interesează pe mine de Saligny?”

Gigi Becali e pus pe glume: ”Îl vinde Gică Hagi pe Saligny? Ce mă interesează pe mine de Saligny?”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a mai ”botezat” un jucător.

Întrebat despre posibilul transfer al lui Enes Sali, de la Farul, la FC Dallas, în MLS, Gigi Becali nu a-a sfiit să răspundă în stilul caracteristic.

Gigi Becali l-a ”botezat” pe Enes Sali

Conform informaţiilor oferite de gsp.ro, luni, Gică Hagi ar fi ajuns la o înţelegere cu omologii săi din Statele Unite ale Americii, de la FC Dallas, pentru vânzarea lui Enes Sali.

Clubul de la malul mării ar urma să încaseze 3.000.000 de euro în schimbul celui mai tânăr jucător care a evoluat vreodată în tricoul echipei naţionale a României.

Gigi Becali nu a dorit să vorbească prea mult pe marginea acestui subiect, pentru a nu-l supăra pe Gică Hagi, însă i-a găsit un pseudonim micuţului fotbalist: l-a transformat din Sali în Saligny.

Ce Sali, mă? Nu mă bag să vorbesc de Sali în America. Unde-l vinde Gică pe Saligny? Cine-l cumpără pe Saligny? Nu mă puneţi să vorbesc, să intru în conflict cu lumea. E treaba lor.

Mă interesează pe mine de Saligny? De Saligny mă interesează pe mine? (râde). Saligny e Saligny. E arhitect mare Saligny, care a făcut podul de la Cernavodă! Poate merge pe podul de la Cernavodă până în SUA!”, a declarat Gigi Becali, la playsport.ro.

Anghel Saligny a fost un mare inginer constructor al României, fiind considerat unul dintre pionierii tehnicii mondiale în proiectarea şi construcţia podurilor şi silozurilor cu structură metalică, respectiv beton armat şi unul dintre întemeietorii ingineriei româneşti.

De asemenea, Saligny a fost un important academician, pedagog şi ministru la finalul secolului 19, începutul secoulului 20.

Afla mai multe despre: gica hagianghel salignyenes saligigi becali 

viewscnt
Articole similare