Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali e sigur că FCSB nu poate fi oprită în acest sezon! A anunţat supremaţia roş-albaştrilor: "Echipa a crescut. Pe zi ce trece devin mai războinici!"

Gigi Becali e sigur că FCSB nu poate fi oprită în acest sezon! A anunţat supremaţia roş-albaştrilor: "Echipa a crescut. Pe zi ce trece devin mai războinici!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) e sigur că FCSB va domina Liga 1 şi după reluarea campionatului şi va câştiga titlul de campioană, primul după cinci ani de secetă pentru echipa roş-albastră.

FCSB a încheiat anul 2020 pe primul loc şi are speranţe mari să câştige titlul de campioană în acest sezon. Gigi Becali e şi el încântat de ce a văzut până acum la elevii lui Toni Petrea, despre care a spus că au crescut şi că vor deveni şi mai "războinici" cu trecerea timpului pentru că vor creşte şi vor acumula forţă. Thomas Neubert, celebrul preparator fizic german, e marele atu al FCSB în acest sezon.

Becali a spus că jucătorii nu sunt încă ce-şi doreşte el, dar vor deveni în scurt timp, şi e sigur ca FCSB nu poate fi oprită în acest sezon.

"Slavă Domnului! Echipa a crescut, adică jucătorii pe care am dat milioane, 3 milioane, 2 milioane, acum deja nu mai sunt copii. Ei sunt bărbat! Sunt bărbaţi, dar nu sunt chiar războinicii ăia de clasă, pe care îi voiam eu, dar vor deveni! Pe zi ce trece şi pe lună ce trece ei devin mai războinici.

Eu cred că în primăvară nu mai poate să ne oprească nimeni. Suntem pe locul ăsta deşi am avut Covid-ul. Nu i-am avut pe Tânase şi pe Man chiar la 100%"
, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB a terminat anul 2020 pe primul loc, cu 34 de puncte, la două în faţa Craiovei şi la trei distanţă de CFR Cluj, campioana ultimelor trei ediţii din Liga 1.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtitluliga 1 

viewscnt
Articole similare