Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, enervat la culme! Simte cum vechea problemă de la FCSB revine şi anunţă măsuri de criză: "Nici nu ştim ce să facem"

Gigi Becali, enervat la culme! Simte cum vechea problemă de la FCSB revine şi anunţă măsuri de criză: "Nici nu ştim ce să facem"

FCSB

Comentarii

Staff-ul FCSB, în frunte cu antrenorul Bogdan Vintilă, are parte de primele critici, după ce lotul vicecampioanei României a fost decimat de accidentări.

Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Aristeidis Soiledis, Lucian Filip, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman şi Răzvan Oaidă sunt indisponibili în acest moment la FCSB, într-un moment în care vicecampioana României avea nevoie de toate forţele pentru a recupera punctele care o despart de liderul CFR Cluj. 

Gigi Becali acuză că a revenit vechea problemă la FCSB

După ultimele accidentări, Gigi Becali i-a tras la răspudnere pe cei din staff-ul condus de Bogdan Vintilă şi anunţă că există, din nou, probleme în privinţa pregătirii fizice: 

"Şi Coman, şi Oaidă, Soiledis, Cristea, Panţîru... Sunt şi cele mai multe accidentări musculare. E o problemă de pregătire fizică. Am pus şi eu oameni care sunt profesori universitari. Lui Nedelcu i s-a întâmplat ce s-a întâmplat, lasă-l, se întâmplă. Dar la Filip? La Coman şi la... Nu ştiu. Nu mai vreau să comentez ca să acuz oameni, e o chestiune de profesionalism, nu am oameni preofesionişti care să facă acest lucru. Nici nu ştim cu cine să mai jucăm. Nu o să fie foarte bun "primul 11". Nu mai avem rezerve, punem copii. Ce să facem? Punem copiii şi gata. Aveam încredere în echipă, dar nu ai ce schimbări să faci", a declarat finanţatorul FCSB pentru ProX. 

Marius Dima este actualul preparator fizic al FCSB, fiind unul dintre oamenii vizaţi de criticile lui Gigi Becali. În trecut, finanţatorul FCSB a avut semne de întrebare şi în privinţa lui Marian Lupu, preparator sub comanda căruia lotul a avut de suferit. 

Marian Lupu s-a despărţit de FCSB în august 2019, după ce s-a ocupat de pregătirea fizică a echipei timp de doi ani şi jumătate. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalimarian lupu,  

viewscnt
Articole similare