Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, explozie de nervi după evenimentele de la CFR - Dinamo: ”I-am zis lui Meme că nu mă mai uit”

Gigi Becali, explozie de nervi după evenimentele de la CFR - Dinamo: ”I-am zis lui Meme că nu mă mai uit”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali s-a enervat când a văzut arbitrajul de la CFR Cluj - Dinamo, scor 1-0, partidă în care echipa din Ştefan cel Mare a avut doi jucători eliminaţi. Patronul FCSB susţine că jocurile sunt făcute pentru CFR Cluj.

Meciul dintre CFR Cluj şi Dinamo a produs un scandal uriaş. Echipa din Ştefan cel Mare a acuzat foarte dur arbitrajul după ce Anton şi Bejan au fost eliminaţi încă din prima repriză, în minutele 30 şi 36. Gigi Becali s-a enervat şi el maniera de arbitraj a lui Marcelo Bîrsan, pe care îl acuză că a favorizat clar CFR-ului.

Gigi Becali, criză de nervi după ce a văzut arbitrajul de la CFR Cluj - Dinamo 1-0

Aflat în luptă directă cu CFR Cluj pentru primul loc în clasament, Gigi Becali acuză că jocurile sunt făcute pentru ”feroviari”. Patronul FCSB susţine că ”s-a dat direcţie” pentru ca CFR Cluj să câştige un nou titlu.

Gigi Becali susţine că a simţit că Dinamo va avea încă un jucător eliminat după ce Marcel Bîrsan i-a dat al doilea galben lui Paul Anton şi spune că deciziile pro-CFR ar fi continuat, dacă elevii lui Edi Iordănescu n-ar fi reuşit să înscrie.

”Ce jocuri? O să fie toată lumea pentru CFR. Corupţie nu mai există. Există ordine. Niciun arbitru nu mai ia şpagă. Nu mai există corupţie în fotbal, nu mai e mită. Sunt stăpânii sus, care le dau direcţie. O să vedem ce o să facă, acum, cu Craiova.

I-am zis lui Mihai (n.r MM Stoica) că l-a dat afară la mişto pe Anton, iar dacă nu o să dea gol, o să îl dea afară şi pe Bejan, care avea galben. I-am zis că nu mă mai uit. Dacă nu dau gol, bagă Bârsan mingea în poartă.

Le-a dat doi oameni afară, nu mai aveau nevoie de 11 metri. Dă le doi oameni afară celor care joacă cu mine, şi nu mai am nevoie de 11 metri.

E clar că e de undeva, teleghidat. Kovacs ne-a furat cu CFR, după ne-a dat să ne mai pârlească o dată cu Viitorul. O să vedeţi că pe Bârsan îl mai dă o dată cu CFR. Pe Bârsan l-au trimis că e kamikaze”, a declarat Gigi Becali pentru as.ro.

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în faţa lui Dinamo graţie golului înscris de Omrani, în minutul 80. Dinamo a jucat însă în 9 oameni încă din prima repriză, după ce Anton (30) şi Bejan (36) au fost eliminaţi. În urma acestui rezultat, CFR Cluj s-a apropiat la doar un punct de liderul FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare