Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali face cel mai tare transfer de când este la FCSB. FOTO | Avem imagini de la negocieri

Gigi Becali face cel mai tare transfer de când este la FCSB. FOTO | Avem imagini de la negocieri

Superliga

Comentarii

Gigi Becali se pregăteşte să dea o nouă lovitură cu un transfer. Au apărut noi imagini de la întâlnirea dintre impresarul lui Dennis Man, jucător, Sascha Empacher (Directorul executiv al firmei de impresariat care îl reprezinta pe Man) şi Steven Aptroot (scouter la Feyenoord Rotterdam).

Gigi Becali a reuşit la FCSB să stabilească noi recorduri de transferuri în Liga 1. Cei mai scumpi jucători plecaţi din campionatul României sunt Nicolae Stanciu (9,7 milioane de euro), Vlad Chiricheş (9,5 milioane de euro) şi Alexandru Mitriţă (8 milioane de euro). Primii doi s-au transferat de la FCSB, echipă care acum ar putea ocupa tot podiumul cu cele mai scumpi jucători.

Dennis Man şi impresarul său, Anamaria Prodan, au avut marţi o întâlnire cu reprezentanţii lui Feyenoord, care au venit să-l urmărească la meciul cu Craiova. Mai precis, în tribunele de pe Nationa Arena a fost şi Steven Aptroot, oficial al departamentului de scouting de la Feyenoord.

Feyenoord vrea să-l transfere pe Dennis Man. Au apărut noi imagini de la negocieri

Olandezii caută un înlocuitor pentru Steven Berghuis, un mijlocaş de 28 de ani cu acelaşi profil ca şi Dennis Man. Berghuis are mai multe oferte din străinătate şi aproape sigur va pleca în vară. Cel mai probabil, în Bundesliga sau La Liga. Cei de la Feyenoord l-au remarcat pe Dennis Man, pe care l-au tot urmărit în ultimele luni şi, după meciul cu Craiova, câştigat cu 4-1 de FCSB, au avut o primă întâlnire cu impresarul jucătorului.

Pe contul de Twitter Feyenoord TransferMarkt au apărut noi imagini de la întâlnirea care a avut loc într-un restaurant. În imagini pot fi observaţi Steven Aptroot, Sascha Empacher, Anamaria Prodan, dar şi Dennis Man, care ar fi primti acceptul să participe la aceste discuţii. Una dintre poze este făcută chiar de Steven Aptroot - reprezentantul lui Feyenoord.

Feyenoord vrea să transfere un tânăr pe postul lui Berghuis şi s-a oprit la Dennis Man

Steven Berghuis a fost transferat de Feyenoord în vara lui 2017, de la Watofrd, contra sumei de 6,5 milioane de euro. Însă, după trei ani petrecuţi la Rotterdam, mijlocaşul de 28 de ani vrea să revină într-unul dintre campionatele de top din Europa. Potrivit voetbalprimeur.nl, Berghuis are oferte din Spania şi din Germania şi sunt şanse mici să mai rămână şi din vară.

Într-un interviu pentru sursa citată, Berghuis oferă şi o informaţie despre jucătorul care ar urma să-l înlocuiască: ”Ei vor acolo un jucător tânăr. Dar nu-mi fac griji pentru asta. Vara este depare”. În vârstă de 21 de ani, Dennis Man se potriveşte profilului de jucător pe care Feyenoord vrea să-l transfere.

Gigi Becali, aproape să stabilească la FCSB un nou record pe piaţa transferurilor din Liga 1

Dennis Man este printe jucătorii români cu cea mai bună cotă. Mijlocaşul de 21 de ani este evaluat de transfermarkt.com la 5,5 milioane de euro, dar Gigi Becali vrea să-l transfere pentru o sumă de aproape trei ori mai mare. În declaraţiile oferite în trecut, patronul FCSB a afirmat că îşi doreşte cel puţin 15-20 de milioane de euro în schimbul lui Dennis Man.

Cel mai probabil, Gigi Becali l-ar lăsa pe Dennis Man să se transfere la Feyenoord pentru aproximativ 15 milioane de euro, ceea ce l-ar transforma pe tânărul internaţional român în cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1.

TOP 5 cele mai tari transferuri reuşite de FCSB în străinătate:

Nicolae Stanciu - 9,7 milioane de euro, transferat la Anderlecht
Vlad Chiricheş - 9,5 milioane de euro, transferat la Tottenham
Florin Gardoş - 6,8 milioane de euro, transferat la Southampton
Mirel Rădoi - 6 milioane de euro, transferat la Al Hilal
Bogdan Stancu - 5 milioane de euro, transferat la Galatasaray

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare