Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali face praf un fost internaţional: "Nu ţi-e ruşine să vorbeşti aiurea?" A recunoscut oferta MONSTRU pentru Florinel Coman

Gigi Becali face praf un fost internaţional: "Nu ţi-e ruşine să vorbeşti aiurea?" A recunoscut oferta MONSTRU pentru Florinel Coman

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost deranjat de declaraţiile unui fost internaţional cu privire la Florinel Coman şi a recunoscut că are o ofertă pe masă şi îl poate vinde în orice moment pe eroul naţionalei U21 din meciul cu Anglia, de la Campionatul European.

"A vorbit Ianis Zicu, că Becali nu are dreptate. Că după părerea lui suma corectă pentru Coman este trei milioane jumătate. Cum e corectă dacă eu la ora asta am 15 milioane pe el. Şi nu-l dau. Cum e corectă trei jumate, mă, nu ţi-a ruşine să vorbeşti aiurea? Toată ziua îşi dă cu părerea şi Ianis Zicu, comentatorul Ianis Zicu. El e machidon, dar vorbeşte aiurea pe la televizor. Lasă, că nu sunt machidonii chiar aşa de uniţi! Nu mai e lumea aşa. Să vedem ce-o să facă Ianis Zicu la Farul, acum o să vedem cât de deştept este", a declarat finanţatorul FCSB la Pro X. 

Ianis Zicu a fost numit marţi noul antrenor de la Farul Constanţa, acolo unde va avea ocazia să lucreze alături de Ciprian Marica. 

Becali a continuat să vorbească despre transferul fotbalistului care a marcat 12 goluri şi a oferit 10 assist-uri sezonul trecut la FCSB şi a dezvăluit că îl va vinde pe Coman: "Se va face şi o să vedeţi dacă are dreptate Ianis, marele deştept Ianis Zicu".

Afla mai multe despre: gigi becaliianis zicuflorinel coman 

viewscnt
Articole similare