Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali face primul transfer al iernii la FCSB! Surpriză: fotbalistul care semnează cu echipa roş-albastră

Gigi Becali face primul transfer al iernii la FCSB! Surpriză: fotbalistul care semnează cu echipa roş-albastrăgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB pregăteşte primul transfer al iernii. Mihai Pintilii, secundul lui Toni Petrea, l-a cerut pe Georgi Pashov (30 de ani), fundaşul dreapta al Academicii Clinceni, la echipă. Gigi Becali (62 de ani) va acţiona în consecinţă şi va încerca să-l transfere pe Georgi Pashov, o mutare prin care să-i creeze concurenţă lui Valentin Creţu (32 de ani) în banda dreaptă a apărării la FCSB.

Gigi Becali face primul transfer al verii la FCSB! Surpriză: Mihai Pintilii l-a cerut pe Georgi Pashov la FCSB

Georgi Pashov e primul nume de lista de transferuri a FCSB, pentru perioada de mercato care urmează în ianuarie 2021. Fundaşul Academicii Clinceni a atras atenţia prin evoluţiile sale, iar Fanatik scrie că Mihai Pintilii l-a propus la FCSB pe omul care să îi creeze concurenţă lui Valentin Creţu în banda dreaptă din apărarea liderului campionatului. Toni Petrea, antrenorul echipei, e de acord cu sugestia lui Mihai Pintilii, iar acum Gigi Becali va încerca să-l transfere când perioada de mercato se va deschide.

Prin aducerea lui Georgi Pashov, stafful FCSB încearcă să-i creeze concurenţă lui Valentin Creţu, care de abia ce a debutat în naţionala României, în meciul cu Irlanda de Nord, de la Belfast (1-1). Până să demareze negocierile pentru transferul lui Georgi Pashov, Gigi BEcali e decis să strângă informaţii despre fundaşul bulgar de la cei de la Academica Clinceni şi de la oamenii cu care se sfâtuieşte îndeaproape.

Pashov nu e singurul transfer pe care FCSB îl va încerca în această iarnă. Formaţia roş-albastră are nevoie şi de un fundaş central de meserie, pentru că stă în doar doi, Miron şi Cristea. Apărătorul central se va alegere dintre Rachid Bohenna de la Sepsi, care negociază şi cu CFR Cluj, şi Andrei Chindriş de la FC Botoşani.


Georgi Pashov, în albastru, în duel pentru minge cu De Nooijer de la Viitorul

Gigi Becali face primul transfer al verii la FCSB! Surpriză: Georgi Pashov a impresionat la Academica Clinceni

FCSB a ajuns la varianta Georgi Pashov după ce nu a ajuns la o înţelegere cu Valeriu Iftime pentru transferul lui Denis Haruţ, fotbalist de naţională. Fundaşul bulgar a fost transferat de Academica Clinceni în vara lui 2020 şi evoluţiile sale l-au adus în atenţia staffului FCSB. Bulgarul a jucat în 11 meciuri pentru Academica Clinceni şi a decis, recent, meciul cu Viitorul (1-0), printr-un gol marcat în minutul 30 al partidei de pe teren propriu. Deşi are 30 de ani, ar putea fi o variantă pentru echipa lui Gigi Becali, chiar dacă patronul FCSB nu ar putea scoate o sumă de transfer mare de pe urmele sale.

Georgi Pashov a jucat ultima dată, înaintea transferului la Academica Clinceni, la Zhetsyu, în Kazahstan. Pănă să ajungă în România, Acesta şi-a mai trecut în CV echipe precum Litex Lovech, FC Chavdar, Slavia Sfoia, PFC Montana, Lokomotiv Plovdiv, FK Etar şi Ararat Armenia.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Georgi Pashov în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2 - două trofee are bulgarul în palmares, două titluri de campion cu Ararat
  • 1 - un gol şi un assist are în cont Georgi Pashov la Academica Clinceni, în zece meciuri

Afla mai multe despre: gigi becali transfer fcsbgigi becali transfer georgi pashovgeorgi pashov transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare