Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali face transferul SUPREM la FCSB! Idolul fanilor, revenire la 32 de ani: informaţie de ultim moment

Gigi Becali face transferul SUPREM la FCSB! Idolul fanilor, revenire la 32 de ani: informaţie de ultim moment

Superliga

Comentarii

Pandemia de coronavirus îi poate da o mână de ajutor lui Gigi Becali. La FCSB, cel mai aşteptat transfer al verii este cel al lui Florin Niţă, iar ultimele informaţii din Cehia pot reprezenta un pas înainte în vederea revenirii portarului român de naţională.

FCSB s-a despărţit de Florin Niţă în urmă cu doi ani. Portarul român a recunoscut că a plecat cu greu de la actuala vicecampioană a României, dar Gigi Becali a obţinut în jur de 1.3 milioane de euro pentru un jucător de 30 de ani, la acel moment. Acum, la 32 de ani, jucătorul ar putea reveni în vară la FCSB, după anunţul presei din Cehia.

FCSB poate face transferul care rezolvă cea mai mare problemă din lot. Ce situaţie are Florin Niţă la Sparta Praga

Jurnaliştii din Cehia au găsit câteva informaţii despre cei mai bine plătiţi fotbalişti de la Sparta Praga, în contextul epidemiei cu COVID-19, care a blocat planeta. Deşi conducerea nu s-a atins de salarii până în acest moment, presa din Cehia nu exclude varianta unor tăieri salariale, precum la Jablonec.

Astfel, cei mai importanţi fotbalişti ar putea fi afectaţi sau chiar îndemnaţi să părăsească echipa, iar de acest aspect ar putea profita FCSB, care are de rezolvat o problemă mare în poartă: „La Jablonec, de exemplu, au redus salariile jucătorilor, din cauza coronavirus. Pentru moment, la Sparta Praga totul rămâne la fel. Conducerea cheltuie sume mari cu fotbaliştii, iar şase dintre ei chiar primesc peste 1 milion de coroane (n.r. – 37.000 de euro) pe lună.

Unul dintre cei care primesc peste 1 milion de coroane pe lună este Florin Niţă, iar întrebarea e dacă va mai rămâne şi după finalul sezonului. Acum, portarul român îl are concurent pe Milan Heča, dar la Sparta Praga poate veni  Matouš Trmal, de la FC Slovácko. Astfel, Florin Niţă, în vârstă de 32 de ani ar putea schimba cu uşurinţă echipa în vară”, au notat jurnaliştii de la sportrevue.isport.blesk.cz.

Pe lista fotbaliştilor care câştigă considerabil mai decât alţii la Sparta se mai află: Georges Mandjeck, Bořek Dočkal, Tal Ben Chaim, Guélor Kanga şi Semih Kaya.

Gigi Becali, convins că Florin Niţă revine doar la FCSB: “Aşa a spus băiatul

Într-o intervenţie de la începutul lunii martie, finanţatorul FCSB a susţinut că şi CFR Cluj a purtat negocieri cu Florin Niţă pentru a reveni în România, dar portarul naţionalei le-a dat răspunsul: în România revine doar la FCSB.

De altfel, FCSB are de rezolvat o problemă la nivelul porţii. Andrei Vlad a devenit numărul unu, după plecarea lui Cristian Bălgrădean, dar tânărul portar a clacat în cele mai importante momente, de-a lungul ultimelor sezoane.

Florin Niţă mai are contract până în vara lui 2021 cu Sparta Praga, însă a avut în acest sezon doar opt apariţii şi postura de rezervă nu-i convine.

Pentru FCSB, Niţă a evoluat în 117 meciuri în cele 5 sezoane petrecute la formaţia la care a crescut. El a fost adus de la Chiajna de către Laurenţiu Reghecampf. În tricoul FCSB, Niţă a cucerit de două ori titlul de campion al României, Cupa României, două Cupe ale Ligii şi Supercupa României. În 2016-2017, Florin Niţă a fost declarat cel mai bun portar al Ligii 1.

 

 

 

 

Afla mai multe despre: gigi becalitransferuri gigi becalifcsbtransferuri fcsbflorin nitaflorin nita transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare